Βραβεία «Καινοτομίας και Δημιουργικής Επιχειρηματικότητας»

Βραβεία «Καινοτομίας και Δημιουργικής Επιχειρηματικότητας»

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας βραβεύει επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα που διακρίθηκαν το 2013.

Τις επιχειρήσεις και τα φυσικά πρόσωπα που διακρίθηκαν στον επιχειρηματικό «στίβο» το 2013 πρόκειται να βραβεύσει η Αστική Εταιρία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας «ΕΡΜΗΣ». 

Σε μια κρίσιμη χρονιά για την ελληνική οικονομία το ΕΕΑ σηματοδοτεί την ανάγκη ευρύτερης στήριξης της υγιούς και δυναμικής ελληνικής επιχειρηματικότητας μέσα από την επιβράβευση προσώπων και δράσεων που λειτούργησαν ως «νησίδες αισιοδοξίας» στις υπάρχουσες ασφυκτικές δημοσιονομικές συνθήκες. Για τον λόγο αυτό θα απονείμει τα βραβεία «Καινοτομίας και Δημιουργικής Επιχειρηματικότητας».

Για την υποβολή αιτήσεων-προτάσεων τίθεται καταληκτική ημερομηνία η Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014 από επαγγελματικούς συλλόγους, επιχειρηματικές ενώσεις, και σωματεία για τις επιχειρήσεις και τα πρόσωπα που θεωρούν ότι συγκεντρώνουν σωρευτικά τις περισσότερες προϋποθέσεις βράβευσης.

Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν από επιτροπή βραβεύσεων και θα ακολουθήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου ειδική εκδήλωση για την βράβευση των νικητών.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Γεώργιος Μπενέτος, εξελέγη πρόεδρος του Insuleur (Δίκτυο των Νησιωτικών Επιμελητηρίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης) κατά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στις Βρυξέλλες, με την παρουσία και της Ελληνίδας επιτρόπου Μαρίας Δαμανάκη. Όπως δήλωσε μετά την εκλογή του, τελικός στόχος είναι «η οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη των επιχειρήσεων και των κατοίκων των νησιών που εκπροσωπούμε».

Διαβάστε ακόμη:

Διεθνές Συνέδριο Εκπαίδευσης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Τι μας δίδαξε το φετινό Startup Europe Roadshow