Βραβείο «Best in Luxury» σε εταιρεία κρουαζιέρας της Σαντορίνης σε διεθνή διαγωνισμό

Βραβείο «Best in Luxury» σε εταιρεία κρουαζιέρας της Σαντορίνης σε διεθνή διαγωνισμό
Photo: Φωτ. Προσωπικού Αρχείου

Τη δεύτερη θέση στην κατηγορία βραβείων «Best in Luxury» κατέκτησε η ελληνική εταιρεία «Caldera Yachting - Santorini Luxury Cruises» στο WTM του Λονδίνου.

Τη δεύτερη θέση (silver) στην κατηγορία βραβείων «Best in Luxury» κατέκτησε η ελληνική εταιρία κρουαζιέρας και ιστιοπλοΐας στη Σαντορίνη «Caldera Yachting – Santorini Luxury Cruises», στη διοργάνωση των Διεθνών Βραβείων Ταξιδίων και Τουρισμού 2018 που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της τουριστικής έκθεσης World Travel Market (WTM) του Λονδίνου.

Ήταν η μοναδική ελληνική υποψηφιότητα ανάμεσα σε δεκάδες εταιρίες με παγκόσμια εμβέλεια και αναγνωρισιμότητα στην τουριστική βιομηχανία, που διαγωνίστηκαν σε μία από τις 14 ειδικές κατηγορίες των βραβείων. Στην κατηγορία των βραβείων «Best in Luxury» το χρυσό και ασημένιο βραβείο διεκδίκησαν τέσσερις εταιρίες, μεταξύ των οποίων η Sofitel The Palm του Ντουμπάι και η Taylor Morris & Mauritius Luxury campaign, η οποία κατέκτησε το χρυσό βραβείο.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η υπεύθυνη Marketing της εταιρίας, Νατάσσα Κουκουράκη, η διάκριση αυτή ακολουθεί μία σειρά άλλων της εταιρείας σε διεθνείς διαγωνισμούς, όπως η περσινή πρώτη θέση «Καλύτερης Εταιρείας Chartering της χρονιάς» των Βραβείων του Luxury Travel Guide (LTG).

Τα βραβεία αναγνωρίζουν την επιτυχία εταιριών και ιδιωτών μέσα από μία διερευνητική διαδικασία προεπιλογής από ανεξάρτητη επιτροπή εξειδικευμένων κριτών. Η Caldera Yachting, ειδικεύεται στις κρουαζιέρες πολυτελείας από το 2009 και επιλέχθηκε με βάση τα κριτήρια της ποιότητας, των υψηλών υπηρεσιών και της ανάπτυξης της εταιρίας, δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας στη χώρα τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα, σημείωσε αύξηση του τζίρου της κατά 30%, αύξηση των συνεργασιών κατά 84%, αύξηση των online κρατήσεων κατά 173%, και είχε σημαντικές κριτικές σε καθημερινή βάση από τους πελάτες της, καθώς και υψηλό επίπεδο ικανοποίησης από τους συνεργάτες της (93-97%), όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των βραβείων.