Βρετανία – Covid- 19: Εξιτήριο για τον Μπόρις Τζόνσον από το νοσοκομείο – Το ευχαριστώ της μνηστής του

Βρετανία – Covid- 19: Εξιτήριο για τον Μπόρις Τζόνσον από το νοσοκομείο – Το ευχαριστώ της μνηστής του
epa08301820 British Prime Minister Boris Johnson gives a press conference about the ongoing situation with the COVID-19 coronavirus outbreak inside 10 Downing Street in London, Britain, 17 March 2020. For most people, the new coronavirus causes only mild or moderate symptoms, such as fever and cough. For some, especially older adults and people with existing health problems, it can cause more severe illness, including pneumonia. EPA/MATT DUNHAM / POOL Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον εξήλθε από το νοσοκομείο που νοσηλεύονταν στο Λονδίνο, καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή του από την COVID-19, όπως ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο του.

«Ακολουθώντας τις συμβουλές της ιατρικής ομάδας του, ο πρωθυπουργός δεν θα επιστρέψει άμεσα στα καθήκοντά του. Επιθυμεί να τους ευχαριστήσει όλους στο νοσοκομείο St Thomas για την ευφυή φροντίδα την οποία έλαβε» όπως δήλωσε ένας εκπρόσωπος του.

Η Κάρι Σίμοντς, η έγκυος μνηστή του Μπόρις Τζόνσον ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό, το οποίο βοήθησε τον Βρετανό πρωθυπουργό να ξεπεράσει την περιπέτεια του με την COVID-19, προσθέτοντας ότι υπήρξαν «πολύ μαύρες στιγμές» την προηγούμενη εβδομάδα.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσω αρκετά τους ανθρώπους του εθνικού συστήματος υγείας. Το προσωπικό στο νοσοκομείο St Thomas υπήρξε εξαιρετικό. Δεν θα μπορέσω ποτέ να σας το ξεπληρώσω και δεν θα σταματήσω ποτέ να σας ευχαριστώ» έγραψε η ίδια στο Twitter.

Με «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» και σουντόκου πέρασε ο Τζόνσον τη νοσηλεία του

Βρετανία: 10.612 θάνατοι από την COVID-19

Ο αριθμός των θανάτων από την COVID-19 αυξήθηκε στους 10.612 θανάτους, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.