Το «Hello» των Λονδρέζων στις κάρτες ανέπαφων συναλλαγών για τα ΜΜΕ

Το «Hello» των Λονδρέζων στις κάρτες ανέπαφων συναλλαγών για τα ΜΜΕ

Οι κάτοικοι του Λονδίνου που χρησιμοποιούν το δικτύου του TFL μπορούν πλέον να μετακινούνται χησιμοποιώντας την κάρτα τους.

Η Visa Europe εγκαινίασε πρόσφατα την έναρξη «ανέπαφων» διαδρομών στο δίκτυο Μέσων Μαζικής Μεταφοράς του Λονδίνου, το οποίο αποτελεί το πρώτο δίκτυο στον κόσμο που δέχεται κάρτες ανέπαφων συναλλαγών σε διάφορα Μέσα Μεταφοράς.

Συγκεκριμένα, οι πελάτες του δικτύου TfL μπορούν να χρησιμοποιούν τις κάρτες ανέπαφων συναλλαγών Visa και να πληρώνουν το εισιτήριο τους για όλες τις υπηρεσίες μετακίνησης που δέχονται κάρτες Oyster σε μετρό, τραμ, υπέργειο και εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο.

Η Sandra Alzetta, Executive Director Visa Europe, δήλωσε: «Η αποδοχή ανέπαφων συναλλαγών με κάρτες Visa σε ολόκληρο το δίκτυο TfL αποτελεί ορόσημο για την συγκεκριμένη μορφή εύκολων πληρωμών. Από σήμερα, στο δίκτυο TfL γίνονται δεκτές οι 40 εκατομμύρια κάρτες ανέπαφων συναλλαγών Visa που κυκλοφορούν ήδη στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ στα σχέδιά μας είναι και η χρήση στο δίκτυο TfL οποιοδήποτε κινητού τηλεφώνου με δυνατότητα πληρωμής Visa».