Βρέθηκε το όχημα διαφυγής του Ξηρού και των «Πυρήνων» στο Αιγάλεω

Βρέθηκε το όχημα διαφυγής του Ξηρού και των «Πυρήνων» στο Αιγάλεω

Έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Δημητρίου και του Ασυρμάτου. Πού ψάχνουν την Αγγελική.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας μεταφέρεται αυτή την ώρα το κλειστό φορτηγάκι τύπου βαν, που εντοπίστηκε από άντρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε ερημική περιοχή του Όρους Αιγάλεω. Σαν πρώτη εικόνα δεν φαίνεται να έχει προκύψει πως είχε κρυμμένα όπλα μέσα, άρα ενδεχομένως να είναι το όχημα ή ένα από τα οχήματα που θα χρησιμοποιούσε η ομάδα Ξηρού και οι δραπέτες «Πυρήνες», μετά το χτύπημα στις Φυλακές Κορυδαλλού για την εξαφάνισή τους.

Στο σημείο αυτό δηλαδή, ενδεχομένως θα κατέληγαν οι δράστες για να αλλάξουν όχημα και να διαφύγουν προς κάποιο από τα κρησφύγετα τους. Υπενθυμίζεται πως χθες το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., ανάμεσα στα υπόλοιπα ευρήματα της γιάφκας του Λουτρακίου, αλλά και της Αναβύσσου, έδωσε στη δημοσιότητα και ένα απόκομμα χάρτη, που βρέθηκε στο καταφύγιο του Ξηρού, με σημειωμένο δρομολόγιο που κατέληγε στη δασική περιοχή πίσω από το Δαφνί.

Παράλληλα, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του News 247, σύμφωνα με τις οποίες, οι επόμενες έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό της Αγγελικής, θα ήταν στην περιοχή γύρω από την Δάφνη και τον Άγιο Δημήτριο, μέχρι την Ν. Σμύρνη, επικεντρωμένες κυρίως στην περιοχή του Ασυρμάτου.

Φαίνεται λοιπόν, πως στην περιοχή αυτή πρέπει να είχε μισθώσει και άλλο διαμέρισμα η αναζητούμενη συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού, την οποία υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν, πως την έχει καταγράψει τις τελευταίες ημέρες το κλειστό κύκλωμα σε  ΜΕΤΡΟ της περιοχής.

Πηγή: News247.gr