«Βροχή μολότοφ» στο Α.Τ. Ομόνοιας – Το χρονικό της επίθεσης

«Βροχή μολότοφ» στο Α.Τ. Ομόνοιας – Το χρονικό της επίθεσης
ÅÐÉÈÅÓÇ ÌÅ ÌÏËÏÔÏÖ ÁÐÏ ÏÌÁÄÁ ÁÃÍÙÓÔÙÍ ÓÔÏ Á.Ô. ÏÌÏÍÏÉÁÓ. ÄÅÕÔÅÑÁ 15 ÏÊÔÙÂÑÉÏÕ 2018(EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Σφοδρή επίθεση σημειώθηκε χτες το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας από περίπου 50 άτομα που ανήκουν, σύμφωνα με πηγές, στο αντιεξουαστικό χώρο. 

Σφοδρή επίθεση σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας από περίπου 50 άτομα που ανήκουν, σύμφωνα με πηγές, στο αντιεξουαστικό χώρο.

Αναλυτικότερα, η ομάδα των αντιεξουαστών επιτέθηκε στο Α.Τ της οδού Βερανζέρου, με βόμβες μολότοφ, πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Αρχικά, οι δράστες λίγο πριν από τις 21:00, έριξαν μολότοφ σε ένα βαν της Διεύθυνσης Αστυνομίας, που ήταν σταθμευμένο στη συμβολή της Γ΄ Σεπτεμβρίου με την Βερανζέρου, ενώ στη συνέχεια έκαναν επίθεση με βόμβες μολότοφ και διάφορα άλλα αντικείμενα στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας. Αμέσως μετά οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Δύο αστυνομικοί αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα από την εν λόγω επίθεση ενώ δύο ακόμη τραυματίστηκαν ελαφρά από σπασμένα τζάμια.

Οι τέσσερις αστυνομικοί διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Παράλληλα, από την επίθεση προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε 5 Ι.Χ αυτοκίνητα και 3 υπηρεσιακά οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην οδό Βερανζέρου.

Την ώρα της επίθεσης, η οδός 3ης Σεπτεμβρίου έμεινε κλειστή για περίπου τέσσερα τετράγωνα.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών οργανώνει σήμερα, Τρίτη, στις 12.00, παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Α.Τ. Ομόνοιας, με αφορμή το χθεσινό περιστατικό επίθεσης.

Η ΕΑΣΥΑ σε σχετική ανάρτησή της στο Facebook μιλά για δολοφονική επίθεση και παράλληλα δημοσιεύει τις φωτογραφίες των αστυνομικών που δέχθηκαν επίθεση όπως επίσης και φωτογραφίες με τα τραυματά τους.