Workshop της Generation Y στο 20ο Διεθνές Συνέδριο «Infocom World 2018»

Workshop της Generation Y στο 20ο Διεθνές Συνέδριο «Infocom World 2018»

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Generation Y - International eBusiness Experts θα είναι χορηγός στο διεθνούς βεληνεκούς συνέδριο «Infocom World 2018».

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Generation Y – International eBusiness Experts θα είναι χορηγός στο διεθνούς βεληνεκούς συνέδριο «Infocom World 2018», όπου θα συμμετάσχουν κορυφαία στελέχη από τους κλάδους των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και των media και το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Στο πλαίσιο του φετινού συνεδρίου, η εμπορική διευθύντρια της Generation Y, κ. Νανά Ιωακειμίδου έχει προετοιμάσει workshop, με τίτλο: «Εκτοξεύστε την κερδοφορία σας μέσω ψηφιακού μετασχηματισμού των operations σας», στόχος του οποίου είναι να καταδείξει σε επιχειρηματίες, πρακτικές εφαρμογές που συμβάλλουν στην κατακόρυφη μείωση λειτουργικών εξόδων της εταιρείας τους και στην αυταπόδεικτη αύξηση της κερδοφορίας τους. Τα cases που θα παρουσιάσει αφορούν σε κλάδους παροχής υπηρεσιών, βιομηχανικών ειδών και FMCG.

Σ’ έναν διαρκώς εξελισσόμενο ψηφιακό κόσμο, η εμπορική αποτελεσματικότητα και η εξατομικευμένη προσέγγιση των αναγκών κάθε επιχείρησης, βρίσκεται στο επίκεντρο των στρατηγικών δράσεων που αναλαμβάνει να εκπονήσει η Generation Y, με γνώμονα πάντα τo επιχειρηματικό growth των εταιριών που την εμπιστεύονται.

Στο κορυφαίο αυτό ετήσιο ραντεβού των στελεχών της ψηφιακής αγοράς από ολόκληρη την Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Generation Y θα βρίσκεται στη διάθεση 3000 περίπου συμμετεχόντων, προκειμένου να παρουσιάσει τις τεχνολογικές καινοτομίες της και τα πλέον εξελιγμένα digital εργαλεία που χρησιμοποιεί για την ψηφιακή μεταμόρφωση των συνεργατών της.

Όλη η ηλεκτρονική επιχειρηματική κοινότητα θα είναι εκεί, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή χρηστική εμπειρία στους συμμετέχοντες, μέσα από μια σειρά παράλληλων δράσεων, θεματικών ενοτήτων αλλά και εξειδικευμένων labs.