Wyndham Grand Athens: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νεότερο ξενοδοχείο της Αθήνας

Wyndham Grand Athens: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νεότερο ξενοδοχείο της Αθήνας

Ο Δεκέμβριος θα βρει την Αθήνα με +1 μεγάλο ξενοδοχείο στην καρδιά της.

Κωστής Χριστοδούλου

H 1η Δεκεμβρίου το Wyndham Grand Athens θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό της Αθήνας αλλά και στους ταξιδιώτες όλου του κόσμου.

Η νέα άφιξη στην πόλη διαθέτει έναν πλούσιο συνδυασμό 276 ευρύχωρων δωματίων και 14 multi-functional συνεδριακές αίθουσες συνολικά 2.500τ.μ. με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για επιτυχημένες διοργανώσεις συνεδρίων και εκδηλώσεων, καθιστώντας το ιδανική λύση για business αλλά και για leisure επισκέπτες.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, σχεδιάστηκαν ώστε να προσφέρουν πολυτέλεια και άνεση επιλέγοντας έξυπνους συνδυασμούς επίπλων και διακόσμησης με στόχο να αξιοποιείται στην λεπτομέρεια και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλη η επιφάνεια του δωματίου.

 

Η χρήση καθρεφτών δίνουν μεγαλύτερη αίσθηση ευρυχωρίας ενώ ο διακριτικός φωτισμός προσφέρει συνθήκες χαλάρωσης κατά την διαμονή στο δωμάτιο. Τα μπάνια είναι ευρύχωρα με επιστρώσεις με υφή μαρμάρου, φιμέ τζάμια και φωτιζόμενες χρωματιστές επιφάνειες πίσω από μεγάλους καθρέφτες.

 

Ανάμεσα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις, περιλαμβάνονται το εστιατόριο FOS και το SILK Lounge Bar (σ.σ. το Silk παραπέμπει στο Μεταξουργείο, την περιοχή που βρίσκεται το ξενοδοχείο) στο ισόγειο, ένα εντυπωσιακό roof top μπαρ-εστιατόριο 450τ.μ. στον 9ο όροφο με πισίνα καταρράκτη και θέα 360° σε όλη την Αθήνα μέχρι και τη θάλασσα καθώς και spa και γυμναστήριο.

Το εστιατόριο «Fos» στο αίθριο του ξενοδοχείου θα προσφέρει πιάτα μεσογειακής κουζίνας με άρωμα Ελλάδας και είναι σε θέση να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς της γεύσης, ενώ παράλληλα θα σερβίρεται πλούσιο πρωινό σε μπουφέ.

Το lounge bar «Silk» θα προσφέρει χαλαρωτική ατμόσφαιρα και θέα στην Πλατεία Καραϊσκάκη καθιστώντας το ταιριαστό για όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ θα σερβίρονται σνακς.

Το « Above» Roof top Bar Restaurant στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου με υπέροχη πανοραμική θέα στην πόλη θα αποτελέσει ιδανικό σημείο για χαλάρωση και απόλαυση της Αθήνας με ethnic street food, γεύσεις από όλο τον κόσμο αλλά και την Ελλάδα καθώς και signature cocktails από έμπειρο mixologist barman.

Πηγή: new247.gr