ΑΡΓΟΣ - Τροχαίο ατύχημα με τροχόσπιτο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Δεκεμβρίου, στο Πανόραμα Άργους, στην Επαρχιακή Οδό Άργους - Στέρνας, όταν ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο του οχήματος βγήκε από το δρόμο και έπεσε σε χωράφι με πορτοκαλιές με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού και υλικές ζημιές. Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος κάνει η Τροχαία Άργους. (Βασίλης Παπαδόπουλος / Eurokinissi)
Photo: Eurokinissi
Το συμβάν συνέβη στη διασταύρωση των οδών Αμυκλών και Εθνικής Αντιστάσεως.
Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό μοτοσικλετιστή συνέβη το βράδυ της Πρωτομαγιάς, γύρω στις 20:30, στο Χαλάνδρι όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του αναβάτη. Το συμβάν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνέβη στη διασταύρωση των οδών Αμυκλών και Εθνικής Αντιστάσεως.
Σύμφωνα με την Τροχαίατο θύμα είναι ένας 45χρονος ενώ ο 58χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία. Με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος.