Ξανακυκλοφορεί στους κινηματογράφους το Avengers Endgame με πρόσθετο υλικό- Τι θα περιλαμβάνει

Ξανακυκλοφορεί στους κινηματογράφους το Avengers Endgame με πρόσθετο υλικό- Τι θα περιλαμβάνει
Photo: AFP
Σε περίπτωση που σας έλειψε ήδη το αρχικό καστ των Avengers, τώρα μπορείτε να τους απολαύσετε για ακόμη μια φορά στη μεγάλη οθόνη.

Η Disney ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει μια αναθεωρημένη έκδοση της ταινίας της Avengers: Endgame την προσεχή Παρασκευή, που περιλαμβάνει μια διαγραφείσα σκηνή, μια κίνηση που φαίνεται ότι θα φέρει στο φιλμ της Marvel το ρεκόρ με τα υψηλότερα έσοδα όλων των εποχών στο box office. Το «Avengers: Endgame- With Bonus Content» θα έχει διάρκεια 188 λεπτά, με το έξτρα νέο υλικό να έχει διάρκεια 7 λεπτά. Ο φόρος τιμής θα αφορά τον θρύλο της Marvel, Stan Lee, που απεβίωσε τον Νοέμβριο του 2018. Όλο το υλικό θα παίξει μετά το τέλος της ταινίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η έκδοση δεν θεωρείται «extended cut» αλλά απλά περιλαμβάνει bonus υλικό.

Το Endgame έφθασε τα 2,75 δισεκατομμύρια δολάρια (2,41 δισ. ευρώ) στο παγκόσμια box office από την κυκλοφορία του τον Απρίλιο, απέχοντας μόλις 38 εκατομμύρια δολάρια ώστε να σπάσει το δεκαετές ρεκόρ της ταινίας επιστημονικής Avatar ως την ταινία με το υψηλότερο κέρδος στα χρονικά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Box Office Mojo. H πρωτιά φαίνεται να είναι και ο λόγος της επανακυκλοφορίας της στους κινηματογράφους.

Το «αναθεωρημένο» Endgame θα περιλαμβάνει τη διαγραμμένη σκηνή (η οποία είναι άγνωστο τι περιλαμβάνει) συν μια νέα εισαγωγή από τον συν-σκηνοθέτη Άντονι Ρούσο, ανέφερε η Disney στην ανακοίνωσή της την Τρίτη. Οι οπαδοί της Marvel θα λάβουν επίσης μια αφίσα της ταινίας μαζί με το εισιτήριό τους.

Η ταινία, με πρωταγωνιστές του δημοφιλέστερους υπερήρωες της Marvel, τους οποίους υποδύονται μεταξύ άλλων ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ο Κρις Χέμσγουορθ, η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Τζος Μπρόλιν αποτελεί το αποκορύφωμα μιας ευρύτερης σάγκα της Marvel Studios που διήρκεσε μια δεκαετία και 22 ταινίες.