Χείρα φιλίας από Κασσελάκη σε Αχτσιόγλου: Σε πιστεύω απόλυτα για το SMS, από Δευτέρα μαζί

Χείρα φιλίας από Κασσελάκη σε Αχτσιόγλου: Σε πιστεύω απόλυτα για το SMS, από Δευτέρα μαζί
Ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης προσέρχεται στα γραφεία του κόμματος μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την προεδρία, την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους, είπε ο υποψήφιος για την προεδρία Στέφανος Κασσελάκης…

Με «επίθεση» φιλίας απάντησε στην έκκληση της ανθυποψηφίας του για την προεδρία στον ΣΥΡΙΖΑ Έφης Αχτσιόγλου να πάρει θέσει για τις επιθέσεις που δέχεται από λογαριασμούς στα social media, αληθινούς ή όχι, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ωστόσο ο Στέφανος Κασσελάκης στις 156 λέξεις της ανάρτησής του δεν συμπεριέλαβε ούτε μια για να καταδικάσει τη ρητορική του Παύλου Πολάκη, όπως του ζήτησε η αντίπαλός του στις εκλογές της Κυριακής.

Ειδικότερα, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε: «Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους. 

Η Έφη Αχτσιόγλου μίλησε για ένα ψεύτικο sms που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και για αήθεις διαστρεβλώσεις. Έστειλε εξώδικο. Την πιστεύω απόλυτα. Θέλω να ξεκαθαρίσω και πάλι: Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους. Ανθρώπους που από τη Δευτέρα θα είμαστε μαζί στη μάχη για να πέσει το καθεστώς Μητσοτάκη.

Την Έφη Αχτσιόγλου τη σέβομαι και την τιμώ και έχει να διαδραματίσει μεγάλο ρόλο στον κοινό μας στόχο. Προσωπικά, έχω δεχτεί τις μεγαλύτερες δυνατές επιθέσεις. Από τα ΜΜΕ του συστήματος, αλλά ακόμα και από εκείνα του κόμματος, ως υποψήφιος που δεν έχει την ομπρέλα προστασίας του κομματικού σωλήνα.

Και από το ίδιο το Μαξίμου, που με πολεμάει λυσσαλέα πριν καν εκλεγώ. Είμαι εδώ για να αντιμετωπίσω όλες τις επιθέσεις. Και να τις συντρίψω μία προς μία. Όμως να ξέρουν όλοι ότι για τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές μου θα είμαι ασπίδα προστασίας. Είμαστε μία γροθιά. Και είμαστε με το φως».