«Ξεκινάμε μαζί» λέει και επίσημα στους Αθηναίους ο Κώστας Μπακογιάννης

«Ξεκινάμε μαζί» λέει και επίσημα στους Αθηναίους ο Κώστας Μπακογιάννης

Ανακοινώνει την υποψηφιότητά τους την επόμενη Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου, στον πολυχώρο «Piraeus 117 Academy».

«Ξεκινάμε μαζί για να φέρουμε τα πάνω κάτω», αναφέρει η πρόσκληση του Κώστα Μπακογιάννη που θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τον δήμο Αθηναίων την επόμενη Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στον πολυχώρο «Piraeus 117 Academy».

«Ξεκινάμε μαζί για να σηκωθούμε ψηλότερα, ξεκινάμε μαζί, γιατί η Αθήνα μας ανήκει», είναι μερικές από τις φράσεις που ξεχωρίζουν στο βίντεο της πρόσκλησης.

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος σε πρόσφατη συνέντευξή του τόνισε πως είναι τιμητικό για τον ίδιο τόσοι πολλοί να μιλούν μέχρι στιγμής για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στον πρώτο δήμο της χώρας.

«Για μένα είναι μια πάρα πολύ μεγάλη απόφαση η οποία σε απόλυτο βαθμό εξαρτάται από το πόσο μεγάλη είναι η πρόκληση της Αθήνας, δεν εξαρτάται από τίποτα άλλο. Είναι τιμητικό να συζητούν το όνομά μου για το Δήμο της Αθήνας, το σκέφτομαι δεν μπορώ να πω ότι δεν το σκέφτομαι, ξέρω πολύ καλά ότι η Αθήνα είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση, την Αθήνα πρέπει να την σέβεσαι, είναι μια απόφαση που θα την πάρω τη σωστή στιγμή και θα την ανακοινώσω. Μέχρι τότε θα συνεχίσω να κάνω αυτό που ξέρω να κάνω».