Ξεκίνησε για 3η συνεχόμενη το Hellenic Match Racing Tour

Ξεκίνησε για 3η συνεχόμενη το Hellenic Match Racing Tour

Το πρώτο μεγάλο event της χρονιάς.

Το ταξίδι της στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου ξεκίνησε για 3η συνεχόμενη χρονιά μία από τις κορυφαίες ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις της χώρας μας, το Hellenic Match Racing Tour. Οι εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης αποτέλεσαν το ιδανικό σκηνικό για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, με τους καλύτερους ιστιοπλόους να δίνουν μια σειρά από συναρπαστικές μονομαχίες. Τελικός νικητής η έμπειρη ομάδα Nespresso VMG του Παναγιώτη Μάντη ο οποίος έκανε ένα “διάλειμμα” από την προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Η συνέχεια ήταν το ίδιο συναρπαστική στο ειδικά διαμορφωμένο “HMRT VIP lounge” με φόντο τον πανέμορφο κόλπο του Λαιμού. Εκλεκτοί καλεσμένοι, χορηγοί και δημοσιογράφοι, είχαν την ευκαιρία να περάσουν όμορφες ώρες διασκέδασης στον ναυτικό όμιλο. Η ζωντανή περιγραφή των τελικών από αθλητές που εξηγούσαν στους παρευρισκόμενους κάθε στιγμή των αγώνων, έδωσε τη σκυτάλη σε ένα μεγάλο πάρτυ. Μια εμπειρία αισθήσεων με champagne cocktails απο την G. H. Mumm, καφέ και coffee coctails από τη Nespresso, ένας πρωτότυπος διαγωνισμός αεροπορικών εισιτηρίων από την QATAR AIRWAYS, αλλά κι επίδειξη μόδας από την North Sails. Κι όλα αυτά υπό τους ήχους του dj set που επιμελήθηκε ειδικά για την βραδιά ο DJ Nick Zois με αποκορύφωμα την εμφάνιση των MCD και Lia Hyde.

Επόμενος σταθμός της διοργάνωσης είναι το πανέμορφο νησί της Πάρου που θα συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας από τις 27 ως τις 29 Μαΐου.

1/5