Ξεκίνησε η δημοφιλής σειρά της Ναόμι Κάμπελ στο YouTube

Ξεκίνησε η δημοφιλής σειρά της Ναόμι Κάμπελ στο YouTube
epa07968883 British model Naomi Campbell poses upon her arrival at the 2019 LACMA Art + Film Gala at the Los Angeles County Museum of Art in Los Angeles, California, USA, 02 November 2019. EPA/CHRISTIAN MONTERROSA Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το διεθνές σούπερ μόντελ, ακτιβίστρια για την καταπολέμηση της φτώχειας και φιλάνθρωπος, αφιέρωσε το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν στο Black Lives Matter.

Η Ναόμι Κάμπελ ξεκίνησε ξανά την πολύ δημοφιλή σειρά της στο YouTube, «No Filter With Naomi».

Το διεθνές σούπερ μόντελ, ακτιβίστρια για την καταπολέμηση της φτώχειας και φιλάνθρωπος, αφιέρωσε το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν στο Black Lives Matter, με καλεσμένους τον συγγραφέα και συνιδρυτή του κινήματος, αιδεσιμότατο Αλ Σραπτόν, την Οπάλ Τομέτι -ακτιβίστρια για τα πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα των μαύρων και συγγραφέα και τον πρόεδρο της Εκστρατείας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Αλφόνσο Ντέβιντ.

Η Ναόμι Κάμπελ και οι καλεσμένοι της άγγιξαν τα «τρέχοντα πολιτιστικά και πολιτικά θέματα συζητήσεων, αυτό που βιώνει η ανθρωπότητα παγκοσμίως, τον αγώνα για την κοινωνική δικαιοσύνη, τη φυλή, την ισότητα των φύλων και του φύλου και την επίδρασή του στους πολίτες του κόσμου».

Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε στις 23 Ιουνίου μέσω του καναλιού στο YouTube της Ναόμι Κάμπελ.