Ξεκίνησε η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου με προσφορές έως -85%

Ξεκίνησε η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου με προσφορές έως -85%

Πρεμιέρα σήμερα για τις τελευταίες μεγάλες εκπτώσεις της χρονιάς. Πόσοι συμμετέχουν και ποιες είναι οι προσφορές που ξεχωρίζουν.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) φέρνει την Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού. Οι προσφορές έχουν ξεκινήσει ήδη από το πρωί και θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου.

Φέτος συμμετέχουν περισσότερα από 100 ηλεκτρονικά καταστήματα – ρεκόρ συμμετοχής – από τον χώρο της ένδυσης και υπόδησης, των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών, των ειδών σπιτιού καθώς και αρκετά ηλεκτρονικά φαρμακεία και εταιρείες από τον χώρο των υπηρεσιών. Στην καλύτερη περίπτωση οι προσφορές φτάνουν έως και το -85% της αρχικής τιμής ενώ στην “χειρότερη” αφορούν στα δωρεάν μεταφορικά.

Η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου πραγματοποιείται στα πρότυπα του Αμερικανικού Cyber Monday, ενώ πολλές ακόμα χώρες όπως η Αγγλία, η Γερμανία, η Αυστραλία κ.α. οργανώνουν αντίστοιχες ημέρες. Στην εορταστική αυτή περίοδο αυξάνει σημαντικά ο online B2C τζίρος, ενώ παράλληλα σηματοδοτείται η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων αγορών.Oι διοργανωτές ευελπιστούν ότι φέτος θα ξεπεραστεί το περσινό ρεκόρ όπου είχε καταγραφεί συγκριτική αύξηση του τζίρου κατά 49,7% την συγκεκριμένη εβδομάδα σε σχέση με την αντίστοιχη του προηγούμενου έτους, καθώς και αύξηση κατά 34% σε σύγκριση με την προηγούμενη ημερολογιακά εβδομάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr