Ξενάγηση στον Πειραιά με ένα «κλικ»

Ξενάγηση στον Πειραιά με ένα «κλικ»

«Go! Piraeus»: Η εφαρμογή που σας ενημερώνει σχετικά με τις μετακινήσεις, τα αξιοθέατα και τις διάφορες εκδηλώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η συνεργασία ΟΛΠ και του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, για να ενισχυθεί η επισκεψιμότητα των επιβατών κρουαζιέρας στην πόλη, με συνέργειες όπως η εφαρμογή «Go! Piraeus», το τουριστικό τρένο, η σήμανση προς τα αξιοθέατα και το εμπορικό κέντρο της πόλης, η προβολή της πειραϊκής αγοράς κ.ά. συμφωνήθηκε στη συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. Γ. Ανωμερίτης με τον πρόεδρο του συλλόγου της περιοχής Ν. Μανεσιώτης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου «διαπιστώθηκε η επιβεβλημένη ανάγκη το Λιμάνι του Πειραιά να κρατήσει τον δημόσιο χαρακτήρα του, με παράλληλη παραχώρηση επιμέρους λειτουργιών του σε εταιρείες ή ομίλους εταιρειών, που διαθέτουν τεχνογνωσία στην διαχείριση λιμανιών, ανάλογα με την εξειδίκευσή τους. Οι σύνθετες δραστηριότητες του Λιμένα Πειραιά -εμπορευματικός λιμένας, λιμένας κρουαζιέρας και λιμένας ακτοπλοΐας – επιβάλλουν αυτές οι εξειδικευμένες λειτουργίες να παραμείνουν όλες ζωντανές, προς όφελος τόσο του Λιμανιού, όσο και της πόλης, αλλά και της ελληνικής οικονομίας στο σύνολό της».

Ακόμη, διαπιστώθηκε τέλος η ειλικρινής διάθεση συνεργασίας των δυο πλευρών, για την επίλυση των προβλημάτων και την αξιοποίηση των ευκαιριών, που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη της πόλης του Πειραιά, της αγοράς και του Λιμανιού.

Διαβάστε ακόμα:

Ενδιαφέρον για το λιμάνι του Πειραιά από τους Ρωσικούς Σιδηρόδρομους

Όλη η Εγνατία Οδός στο τσεπάκι σας

Γιατί δεν «απογειώνεται» η startup μου;