Ξενοδοχείο στην Κρήτη ανάμεσα στα καλύτερα για τους vegan παγκοσμίως

Στα δέκα κορυφαία ξενοδοχεία στην Ευρώπη που έχουν ασπαστεί τη φιλοσοφία της χορτοφαγίας και ωμοφαγίας είναι και το ελληνικό Apollonia Resort & Spa.

Οι λάτρεις της χορτοφαγίας και της ωμοφαγίας αυξάνονται ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, έχουν σταθεί τυχεροί καθώς σε κάθε γωνιά της γης μπορούν να βρουν ξενοδοχεία και καταλύματα αποκλειστικά για τα γούστα τους, με γευστικές δημιουργίες βασισμένες στη φιλοσοφία της vegetarian και vegan λογικής.

Σύμφωνα με έρευνα της TUI -της παγκοσμίου φήμης ταξιδιωτικής και τουριστικής εταιρείας με έδρα της το Ανόβερο στη Γερμανία- σε όλον τον κόσμο οι ξενοδόχοι έχουν αναγνωρίσει αυτή τη νέα τάση και έχουν συμπεριλάβει στις υπηρεσίες τους αντίστοιχες παροχές.

apollonion-resort2

Στα δέκα κορυφαία ξενοδοχεία σε ολόκληρη την Ευρώπη που έχουν ασπαστεί τη φιλοσοφία της χορτοφαγίας και ωμοφαγίας, όπως αναφέρει η TUI είναι και το ελληνικό Apollonia Resort & Spa στην Κρήτη.

apollonion-resort3

Το κατάλυμα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο του Ηρακλείου και διακρίθηκε ως το κορυφαίο ελληνικό ξενοδοχείο για vegan και vegetarian ταξιδιώτες ανά τον κόσμο.

Στους μπουφέδες του μπορεί να βρει κανείς μια μεγάλη γκάμα γευστικών δημιουργιών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις των χορτοφάγων επισκεπτών.