Ζάεφ: Θέμα ημερών το τηλεφώνημα στον Αλέξη Τσίπρα

Ζάεφ: Θέμα ημερών το τηλεφώνημα στον Αλέξη Τσίπρα

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων δήλωσε πως πιστεύει ότι η διαδικασία φτάνει στο τέλος και αυτό θα είναι «χαρούμενο» και «επιτυχημένο».

Στην εκτίμηση ότι είναι θέμα ημερών να επικοινωνήσει με τον Ελληνα πρωθυπουργό προχώρησε ο Ζόραν Ζάεφ σύμφωνα με το Independent Balkan News Agency.

«Ας μην βιαζόμαστε για τις λεπτομέρειες. Είναι μόνο θέμα ημερών. Όταν μιλήσω με τον Ελληνα ομόλογό μου, το κοινό θα ενημερωθεί», δήλωσε.

Ο κ. Ζάεφ πρόσθεσε ότι πιστεύει πως η διαδικασία φθάνει προς το τέλος  της και ότι το τέλος θα είναι επιτυχημένο.

«To ζήτημα είναι ευαίσθητο και θα παραμείνω προσεκτικός. Οι μέρες αυτές θέλω να είναι μέρες επιτυχούς συμπλήρωσης της διαδικασίας. Όταν όλες οι λεπτομέρειες συμφωνηθούν, θα ανακοινωθούν κατευθείαν. Είναι ευαίσθητο θέμα για τη χώρα μας και επίσης ευαίσθητο για την Ελλάδα», κατέληξε ο κ. Ζάεφ που επανέλαβε ότι για το ζήτημα τον τελευταίο λόγο θα τον έχουν οι πολίτες μέσω δημοψηφίσματος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Νίκος Κοτζιάς δήλωσε ότι ήρθε η ώρα για το μεγάλο «ναι» ή το μεγάλο «όχι». Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων δήλωσε πως πιστεύει ότι η διαδικασία φτάνει στο τέλος και αυτό θα είναι «χαρούμενο» και «επιτυχημένο».