«Ζείτε πολυτελή ζωή κ. Κοντομηνά»

«Ζείτε πολυτελή ζωή κ. Κοντομηνά»

H επίκουρη εισαγγελέας διαφθοράς καταλογίζει στον επιχειρηματία πολυτελή ζωή και άρα τη δυνατότητα να πληρώσει την εγγύηση των 5 εκατ.ευρώ.

Πολυτελή ζωή, πανάκριβα αυτοκίνητα, σκάφη αναψυχής και ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς αντιπαραβάλει η επίκουρη εισαγγελέας διαφθοράς Πόπη Παπανδρέου στους ισχυρισμούς του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά ότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ που του ζητούνται ως εγγύηση για να μείνει έξω από τη φυλακή.

Επίσης αναφέρει ότι ο επιχειρηματίας διαθέτει δυο σκάφη αναψυχής, πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, απασχολεί οικιακούς βοηθούς και οδηγούς, πραγματοποιεί υπερατλαντικά ταξίδια στο εξωτερικό για λόγους αναψυχής (όπως το πρόσφατο ταξίδι του στις Μαλδίβες).

Μάλιστα όλα αυτά, σύμφωνα με την πρόταση, έρχονται σε αντιδιαστολή ακόμα και με τα δηλωθέντα εισοδήματά του επιχειρηματία καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, επισημαίνεται ότι ενώ φέρεται να δήλωνε χαμηλά εισοδήματα, την ίδια στιγμή αποκτούσε πολυτελή περιουσιακά στοιχεία τα έτη 2010 και 2012, δηλαδή την ίδια περίοδο που αδυνατούσε να πληρώσει τις δανειακές του υποχρεώσεις στο Τ.Τ.

Διαβάστε περισσότερα στο thetoc.gr