30 ΜΑΐΟΥ

40under40 2018 Dinner

About

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Μαΐου στο ξενοδοχείο Electra Palace η εκδήλωση του Fortune με αφορμή τη λίστα 40under40 2018.

Το event είχε στο επίκεντρο την νεοφυή επιχειρηματικότητα στο πλαίσιο της έκτης έκδοσης της γνωστής λίστας, με Έλληνες επιχειρηματίες που καινοτομούν και διακρίνονται σε Ελλάδα και εξωτερικό.

To παρών έδωσαν όλοι οι πρωταγωνιστές του οικοσυστήματος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, επενδυτές, φορείς, εκπρόσωποι μεγάλων εταιρειών, ενώ τίμησε τη βραδιά με την παρουσία του ο πρόεδρος της ΝΔ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η Αναστασία Παρετζόγλου, Brand Manager του Fortune, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και αναφέρθηκε στις εταιρείες και τα πρόσωπα που αναδείχθηκαν στη λίστα 40under40 2018. Επίσης έκανε ειδική αναφορά στην παρουσία του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι είναι η πρώτη φορά που πολιτικός ηγέτης, και μάλιστα αρχηγός κόμματος, τιμά με δική του πρωτοβουλία τον θεσμό των Fortune Dinners.

O πρόεδρος της ΝΔ είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους νέους επιχειρηματίες, οι οποίοι με τη σειρά τους, διατύπωσαν τις δικές τους θέσεις και προβληματισμούς στον κ. Μητσοτάκη.

Τη συζήτηση συντόνισε ο Τάσος Ζάχος, Editor in Chief του Fortune και επικεφαλής της ομάδας που επιμελείται κάθε χρόνο τη λίστα 40under40.

Το πάνελ έκλεισε με παρέμβαση του Μιχάλη Στάγκου, συνιδρυτή των Industry Disruptors – Game Changers, που έκανε ειδική αναφορά στον μεγάλο διαγωνισμό καινοτομίας Disrupt Greece, που συνδιοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά Fortune και ID -GC, με στρατηγικό συνεργάτη την εταιρεία Παπαστράτος.

 

KEY THEMES

Δείτε εδώ τα βασικά σημεία της τοποθέτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε στo βίντεο που ακολουθεί highlights της βραδιάς:

Η Αναστασία Παρετζόγλου, Brand Manager του Fortune, στην εισαγωγική της τοποθέτηση. 

Ο χαιρετισμός και η παρέμβαση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το φορολογικό πλαίσιο για startups και ΜμΕ και η χρηματοδότηση.

Το κόστος εργασίας και το ύψος των εισφορών των επιχειρήσεων.

H νέα επιχειρηματικότητα, ο ρόλος των πολιτικών και το «skills gap» στην αγορά εργασίας.

Ο πρωτογενής τομέας και το άλμα παραγωγικότητος.

Disrupt Greece – Μιχάλης Στάγκος, Συνιδρυτής των Industry Disruptors Game Changers.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το Fortune Dinner στο Electra Palace

PARTNERS

SUPPORTER