Οι Έλληνες καταναλωτές ενστερνίζονται τη σημασία του fine drinking

Οι Έλληνες καταναλωτές ενστερνίζονται τη σημασία του fine drinking

H Γενική Διευθύντρια της Diageo για Ελλάδα και Ιταλία μιλά για τη μεγάλη φετινή διάκριση της εταιρείας στη λίστα Most Admired Companies του Fortune.

Οι εταιρείες που είναι υπεύθυνες κοινωνικά και περιβαλλοντικά, που προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες που επιτρέπουν την ανάπτυξη μιας πιο προσωπικής σχέσης με τον πελάτη, θεωρούνται, σύμφωνα με την Γενική Διευθύντρια της Diageo για Ελλάδα και Ιταλία, Πηνελόπη Κούρκαφα, ως αξιοθαύμαστες.

Στην περίπτωση της Diageo, η οποία συμπεριελήφθη στη λίστα του Fortune με τις Most Admirable Companies για το 2017, η «ψήφος εμπιστοσύνης» ήταν απόρροια της μοναδικότητας και της μεγάλης ποικιλίας προϊόντων που παρουσιάζει το portfolio της γνωστής πολυεθνικής σε εγχώριο αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.

Η κα Κούρκαφα σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο  Μαρία Ακριβού, τονίζει ότι οι Έλληνες καταναλωτές πίνουν, αλλά με μέτρο,  δείχνουν μια προτίμηση, πέρα από το ουίσκι που αποτελεί διαχρονική αξία, στα λευκά ποτά, ενώ ενστερνίζονται τη σημασία του fine drinking που δίνει έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων. Παράλληλα σχολιάζει την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και αποκαλύπτει τις επόμενες κινήσεις της Diageo στη χώρα μας.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.