10 τρόποι για να πλουτίσετε, σύμφωνα με τον Γούορεν Μπάφετ

10 τρόποι για να πλουτίσετε, σύμφωνα με τον Γούορεν Μπάφετ
epa08398517 (FILE) - Warren Buffett, chairman and CEO of Berkshire Hathaway, testifying about the estate tax, often called the death tax, during a Senate Finance Committee hearing on Capitol Hill in Washington DC, USA, 14 November 2007 (reissued 03 May 2020). Berkshire Hathaway Chairman Warren Buffet on 02 May said his conglomerate Berkshire Hathaway had sold the entire stakes in the four biggest US airlines. EPA/MATTHEW CAVANAUGH Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο θρυλικός επενδυτής μοιράζεται την οικονομική σοφία του.

Οι σπουδαίοι επενδυτές είναι οι ροκ σταρ του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς βοηθούν εκατομμύρια ανθρώπους να πετύχουν τους οικονομικούς τους στόχους. Οι πετυχημένοι επενδυτές εφαρμόζουν διαφορετικές στρατηγικές και φιλοσοφίες στις συναλλαγές τους, ενώ παράλληλα βρίσκουν νέους και καινοτόμους τρόπους για να οπτικοποιήσουν τα οράματα των μελλοντικών τους επενδύσεων.

Όποιος ασχολείται με τον κόσμο των επενδύσεων δεν γίνεται να μην έχει ακούσει το όνομα Γουόρεν Μπάφετ. Πρόκειται για έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, με την περιουσία του να καταγράφεται στα 100 δισεκατομμύρια δολάρια τον Ιούνιο του 2022.

Όντας ένας από τους πιο επιτυχημένους επενδυτές στον κόσμο, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η επενδυτική στρατηγική του έχει λάβει μυθικές διαστάσεις. Ο ίδιος ακολουθεί πολλές σημαντικές αρχές, αλλά και μια επενδυτική φιλοσοφία που ακολουθείται ευρέως σε όλο τον κόσμο. Ποια είναι λοιπόν τα μυστικά της επιτυχίας του; Στην παρακάτω λίστα θα μάθουμε 10 συμβουλές από τον ίδιο τον Μπάφετ για το πώς πρέπει να ξοδεύουμε τα χρήματά μας.

Πηγή: The Richest