Αστέρες του NBA που κέρδισαν περισσότερα από τις επιχειρήσεις τους παρά από το μπάσκετ

Αστέρες του NBA που κέρδισαν περισσότερα από τις επιχειρήσεις τους παρά από το μπάσκετ
LeBron James signs four year contract with the Los Angeles Lakers Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αρκετοί σταρ του ΝΒΑ βγάζουν περισσότερα χρήματα από τις επιχειρήσεις που έχτισαν πάνω στο όνομά τους, παρά από τους μισθούς τους.

Εκτός από ηθοποιός, influencer ή μουσικός, μια από τις πιο δημοφιλείς και ονειρεμένες σταδιοδρομίες των περισσότερων παιδιών είναι αυτή του μπασκετμπολίστα. Έχουν γυριστεί τόσες πολλές ταινίες γύρω από αυτό το θέμα, όπως το Space Jam του Michael Jordan καθώς και η νεότερη έκδοση του 2021, με πρωταγωνιστή τον Lebron James, το Coach Carter με πρωταγωνιστή τον Samuel L. Jackson, η κωμωδία του 2002 Like Mike, με πρωταγωνιστή τον ράπερ/ηθοποιό Bow Wow και τον Morris Chestnut, καθώς και το ρομαντικό αθλητικό δράμα Love and Basketball, με πρωταγωνιστές τον Omar Epps και την Sanaa Lathan.

Αλλά ακόμα και αν οι επαγγελματίες παίκτες του NBA κερδίζουν εκατομμύρια χάρη στην καριέρα τους, υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι μέσω των επιχειρηματικών τους προσπαθειών, έχουν ξεπεράσει τους μισθούς που βγάζουν μέσα στο παρκέ. Πώς το κατάφεραν όμως; Στην παρακάτω λίστα θα δούμε δέκα αστέρια του NBA που κέρδισαν περισσότερα από τις επιχειρήσεις τους παρά από την αθλητική τους καριέρα.

Πηγή: The Richest