Δεν θα πιστεύετε πόσα βγάζουν αυτοί οι επιχειρηματίες ανά ώρα

Δεν θα πιστεύετε πόσα βγάζουν αυτοί οι επιχειρηματίες ανά ώρα

Τα ποσά εντυπωσιάζουν και τους κατατάσσουν στους πιο πλούσιους επιχειρηματίες στον κόσμο.

Όταν πρόκειται για χρήματα, μερικοί άνθρωποι είναι μια κατηγορία από μόνοι τους. Από επιχειρηματίες μέχρι «γίγαντες» της τεχνολογίας και αθλητές, αυτοί είναι οι 16 πλουσιότεροι άνθρωποι στις ΗΠΑ ανάλογα με το πόσα βγάζουν την ώρα. Τα αποτελέσματα, είναι τουλάχιστον διαφωτιστικά.

Προκειμένου η ιστοσελίδα Business Insider να υπολογίσει τα συγκεκριμένα ποσά χρησιμοποίησε τα διαθέσιμα ετήσια έσοδα και πληροφορίες σχετικά με την περιουσία των εν λόγω ατόμων, σύμφωνα με εκτιμήσεις του περιοδικού Forbes.

Την δεκάδα κλείνει ο Τζωρτζ Κλούνεϊ, ο οποίος με την Casamigos, τη μάρκα τεκίλας που ίδρυσε ο Κλούνεϊ με τους φίλους του Ράντε Γκέρμπερ και Μάικ Μέλντμαν το 2013 πωλήθηκε στον κολοσσό της παγκόσμιας αγοράς ποτών Diageo τον Ιούνιο.

Η συμφωνία εκτιμά την αξία της Casamigos ισοδύναμη του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων: 700 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά αρχικά και έως και 300 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα, εάν επιτύχει στόχους πωλήσεων κατά την επόμενη δεκαετία.

«Εάν μας ρωτούσατε πριν από τέσσερα χρόνια αν έχουμε μια εταιρεία δισεκατομμυρίων δολαρίων, δεν νομίζω ότι θα λέγαμε “ναι”, δήλωσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Αυτό αντανακλά την εμπιστοσύνη της Diageo στην εταιρεία μας και τη δική μας εμπιστοσύνη μας στη Diageo» πρόσθεσε.