Η μάχη της κονσόλας συνεχίζεται – Ποια υπηρεσία gaming έχει τους περισσότερους συνδρομητές;

Η μάχη της κονσόλας συνεχίζεται – Ποια υπηρεσία gaming έχει τους περισσότερους συνδρομητές;
PRODUCTION - 04 November 2021, Berlin: A man holds a controller of the Xbox Series X gaming console. Playstation 5 and Xbox Series X have been on the market for a year, but there are still supply problems. (to dpa "Scarce boxes: Why the new game consoles are hard to buy") Photo: Fabian Sommer/dpa (Photo by Fabian Sommer / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP) Photo: AFP
Μπορεί η Microsoft με την εξαγορά της Activision Blizzard να δίνει καινούργια πνοή στους τίτλους του Xbox, όμως μέχρι πρόσφατα το η υπηρεσία gaming της εταιρείας δεν κατάφερε να προσελκύσει μεγάλο κομμάτι συνδρομητών.

Η πρόσφατη κίνηση της Microsoft με την εξαγορά της Activision Blizzard “τάραξε” τον επιχειρηματικό κόσμο και σίγουρα θα επιφέρει αλλαγές στον κόσμο των διαδικτυακών παιχνιδιών, καθώς το gaming αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο με το Netflix: Αντί να αγοράζετε ένα παιχνίδι από το κατάστημα, οι συνδρομητικές υπηρεσίες σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση σε άπειρα παιχνίδια με απλά ένα μηνιαίο αντίτιμο.

Και μπορεί η Microsoft με την εξαγορά της Bethesda το 2020, αλλά και την τελευταία αγορά της Activision Blizzard για περίπου 68,7 δισεκατομμύρια δολάρια, να ενισχύει σημαντικά το χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών του Xbox, όμως μέχρι πρόσφατα δεν είχε καταφέρει να προσελκύσει αρκετά μεγάλο κοινό.

Μέχρι λοιπόν να φανούν τα αποτελέσματα αυτής της κίνησης, ποιο από τα μεγάλα πυροβολικά του gaming έχει τους περισσότερους συνδρομητές;

Πηγή: Statista