Καρέ-καρέ η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης σε φωτογραφίες – Οι κυρίες που «έκλεψαν» τις εντυπώσεις

Καρέ-καρέ η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης σε φωτογραφίες – Οι κυρίες που «έκλεψαν» τις εντυπώσεις
Υπουργοί της νέας Κυβέρνησης υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ορκίζονται από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου σε τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο, Αθήνα Τρίτη 9 Ιουλίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στιγμιότυπα από την ορκομωσία στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ορκίστηκε πριν λίγο η νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και αύριο θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου με τη νέα του σύνθεση.

Στις 11 το πρωί τα νέα μέλη θα προσέλθουν με τις προτεραιότητες που θα θέσουν ανά χαρτοφυλάκιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύσκεψη δεν θα έχει απλώς και μόνο πανηγυρικό χαρακτήρα ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά θα είναι και ουσίας καθώς ο κ. Μητσοτάκης έχει ζητήσει από τα μέλη της κυβέρνησης να προσέλθουν με τους φακέλους των προτεραιοτήτων τους, στις οποίες θα συγκαταλέγονται και τα πρώτα νομοσχέδια που θα καταθέσουν.

Η ορκωμοσία κύλησε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, με τους  υπουργούς και υφυπουργούς να προσέρχονται χαμογελαστοί και συνεδευόμενοι από τις οικογένειές τους και με πολλές εμφανίσεις, ειδικά κυριών, να κλέβουν την πράστασαη.