Τα 5 πιο sexy cocktails σαμπάνιας!

Τα 5 πιο sexy cocktails σαμπάνιας!

Ψάξαμε και μάθαμε τί μπορείτε να ετοιμάσετε έχοντας σαν βάση το αγαπημένο ποτό της Μέριλιν. Ιδού τα 5 καλύτερα cocktails σαμπάνιας!

Της Τίνας Κουλουφάκου

Τα χαρακτηρίζουμε πιο «sexy» κοκτέιλ γιατί βασίζονται στην σαμπάνια. Και, ως γνωστόν, η σαμπάνια ανεβάζει την λίμπιντο, ειδικά στις γυναίκες. Αν, μάλιστα, την συνδυάσεις με ζάχαρη αρχίζουν τα πυροτεχνήματα!

Η Marylin Monroe, ας πούμε, έπινε κάθε πρωί ένα κοκτέιλ σαμπάνιας που τελικά πήρε το όνομά της, το περίφημο Marilyn! Πως; Τι είναι αυτό; Μην ανησυχείτε θα βρείτε τη συνταγή του εδώ!

Τα κοκτέιλ που θα βρείτε παρακάτω φτιάχνονται πανεύκολα, είναι ιδανικά σαν απεριτίφ για κάθε στιγμή, ενώ αν δεν διαθέτετε σαμπάνια στο σπίτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε αφρίζον οίνο, Prosecco ή ακόμα και Moscato d’ Asti.  Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο sexy και το ίδιο λαμπερό. Η διαφορά βρίσκεται μόνο στην επίγευση. Ανάλογα με τη βάση που χρησιμοποιείτε, η γεύση γίνεται είτε πιο γλυκιά είτε πιο bitter ή ξηρή.

Ο Χρυσόστομος, 30 χρόνια barman και ιδιοκτήτης του σπουδαίου bar, Barfly στη Νέα Σμύρνη μας δίνει οδηγίες για την παρασκευή των εξαιρετικών αυτών κοκτέιλ.

Αυτά είναι λοιπόν τα 5 καλύτερα κοκτέιλ με σαμπάνια – Πιείτε τα στην υγειά μας!