Άγχος ή έρωτας; Αυτό το βραχιόλι μπορεί να σας πει τί νιώθετε

Άγχος ή έρωτας; Αυτό το βραχιόλι μπορεί να σας πει τί νιώθετε

Πώς θα σας φαινόταν εάν μια συσκευή μπορούσε να σας ψυχολογήσει καλύτερα από τον καθένα.

Μήπως χτυπά γρήγορα η καρδιά σας κάθε φορά που συναντάτε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο; Αυτό μπορεί να συμβαίνει είτε επειδή είστε ερωτευμένος με αυτό το άτομο είτε επειδή έχετε άγχος και για το λόγο αυτό έχετε ταχυπαλμία.

Κάτι τέτοιο όμως μόνο το ΖΕΝΤΑ μπορεί να σας το επιβεβαιώσει. Πρόκειται για ένα βραχιόλι το οποίο κυκλοφόρησε η startup εταιρεία VINAYA. Μέσω αυτού θα μπορείτε να παρακολουθείτε τους ρυθμούς της καρδιάς σας, την κυκλοφορία και την εφίδρωση.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το συνδέσετε με το κινητό σας προκειμένου αυτό να λαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες για εσάς, όπως μια προγραμματισμένη συνάντηση ή ακόμη και πόση ώρα ξοδεύετε στο Facebook ή το Instagram, κάνοντας log in στην εφαρμογή του ΖΕΝΤΑ.

Στη συνέχεια, μόλις η εφαρμογή μάθει την καθημερινότητα ενός προσώπου, θα μπορεί να κατανοήσει τις αλλαγές στη συμπεριφορά του χρήστη.

«Kατά την πάροδο του χρόνου, το ΖΕΝΤΑ θα μπορεί να σας ενημερώσει για το πού ξοδεύετε τον περισσότερο ελεύθερό σας χρόνο αλλά και εάν κοιμάστε όσο θα ‘πρεπε», υποστηρίζει η Kate Unsworth, ιδρυτής της VANAYA.

Το όραμα της εταιρείας είναι να μπορεί το “βραχιόλι” στο μέλλον να προειδοποιεί για σημάδια κατάθλιψης ή διατροφικών διαταραχών. «Ελπίζουμε να βοηθήσει πραγματικά τους ανθρώπους σε σημαντικό βαθμό», συμπλήρωσε η Unsworth.

Το προϊόν θα είναι διαθέσιμο στην αγορά το ερχόμενο φθινόπωρο.