Αλλαγές στη διοίκηση της Κωτσόβολος

Αλλαγές στη διοίκηση της Κωτσόβολος
Ο πρόεδρος και ΔΣ της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ -DIXONS SAUTEOUT-EUROPE Ανδρέας Αθανασόπουλος μιλάει κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για την παρουσίαση του νέου καταστήματος της εταιρίας στον Πειραιά, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ

Η μετακίνηση του Αθανασόπουλου είναι μέρος μίας σειράς αλλαγών που ανακοίνωσε ο όμιλος, με στόχο να ενισχύσει τη διοικητική δομή του.

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, έπειτα από πέντε χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Κωτσόβολος ως αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, μετακινείται στις κεντρικές υπηρεσίες του ομίλου Dixons Carphone στο Ηνωμένο Βασίλειο και αναλαμβάνει τη θέση του Group Chief Customer Officer & CEO Financial Services, που συγκεντρώνει όλες τις δράσεις του ομίλου σε θέματα Consumer insights, Global analytics, Customer Proposition Design, Marketing Communications και Consumer Financial services. Επιπλέον, ο κ. Αθανασόπουλος αναλαμβάνει και την επίβλεψη όλου του τομέα Πληροφορικής και Τεχνολογικών υποδομών του ομίλου (CTO).

Αυτή η μετακίνηση είναι μέρος μίας σειράς αλλαγών που ανακοίνωσε ο όμιλος, με στόχο να ενισχύσει τη διοικητική δομή του, υπό το νέο Group CEO, Alex Baldock, που ανέλαβε τα ηνία του ομίλου, τον Απρίλιο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τον κ. Αθανασόπουλο διαδέχεται ο Γιάννης Βασιλάκος, που, μέχρι σήμερα, ήταν Εμπορικός Διευθυντής της Κωτσόβολος και έχει 20ετή εμπειρία στο λιανικό εμπόριο τεχνολογίας, ενώ, τα τελευταία οκτώ έτη, εργάζεται στην Κωτσόβολος, έχοντας αναλάβει καίριες θέσεις, συμπεριλαμβανομένου και του Διευθυντή των Καναλιών Πωλήσεων της εταιρείας.

Τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή της Κωτσόβολος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Γαλάνης, μέχρι σήμερα, Head of Indirect Sales Channels.