Αναβλήθηκε ο τελικός κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Αναβλήθηκε ο τελικός κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Ο Αριστείδης Σοϊλέδης (Δ ) της ΑΕΚ και ο Ματιέ Ντοσεβί (Α ) του Ολυμπιακού διεκδικούν τη μπάλλα στον ημιτελικό για το κύπελλο Ελλάδας αγώνα ΑΕΚ εναντίον Ολυμπιακού Πειραιά, στο ΟΑΚΑ, Αθήνα την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015. Τελικό αποτέλεσμα ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-1 (διεκόπη στο 90΄). ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ένα ακόμη άσχημο επεισόδιο στα όσα έχουν προηγηθεί το τελευταίο διάστημα.

Επιβεβαιώθηκαν τα σενάρια που ήθελαν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας να αναβάλλεται, κατόπιν απόφασης του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Η διορία που είχε δώσει ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, στην ΕΠΟ για να αλλάξει τους ορισθέντες βοηθούς διαιτητή έληξε στις 12:00 της Παρασκευής και ως εκ τούτου, ανακοινώθηκε η αναβολή.

Η απόφαση αναβολής του αγώνα λήφθηκε για λόγους ασφαλείας, όπως προβλέπει το άρθρο 5 του νόμου 4049 του 2012.

Συγκεκριμένα, στην παράγραφο δ’ αναφέρεται ότι δύναται η “η λήψη κάθε πρόσφορου προληπτικού µέτρου, αν τούτο απαιτείται για την αποτροπή επεισοδίων”, κατόπιν σχετικής εισήγησης της ΕΛ.ΑΣ και της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας.

Οι αρχές εισηγήθηκαν την αναβολή διότι δεν επαρκούν οι αστυνομικές δυνάμεις για την περιφρούρηση του τελικού, εξαιτίας των κινητοποιήσεων που είναι προγραμματισμένες το Σάββατο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΓΑ

“Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, αναβάλλεται η διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και εισήγησης της ΔΕΑΒ”.

Διαβάστε περισσότερα στο contra.gr