Απάντηση κύκλων της Νέας Δημοκρατίας στην Ντόρα Μπακογιάννη

Απάντηση κύκλων της Νέας Δημοκρατίας στην Ντόρα Μπακογιάννη
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς συνομιλεί με την Ντόρα Μπακογιάννη στο ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή , Τρίτη 28 Απριλίου 2015. Πραγματοποιήθηκε σήμερα το ετήσιο μνημόσυνο του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή, στη Φιλοθέη, όπου στεγάζεται το Ίδρυμα Καραμανλή και βρίσκεται και ο τάφος του Κωνσταντίνου Καραμανλή. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ

Τι απαντούν πηγές του κόμματος μετά την επικοινωνία της βουλευτού με τον Αντώνη Σαμαρά.

Κύκλοι της ΝΔ, σχολιάζοντας την κίνηση της κας Μπακογιάννη να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Αντώνη Σαμαρά και να του ζητήσει την παραίτησή του, επισήμαναν πως το τηλεφώνημα αυτό έγινε χθες Σάββατο και «στην κορύφωση του προεκλογικού αγώνα».

Οι ίδιοι κύκλοι δήλωσαν πριν από λίγο ότι «αφήνουμε στην κρίση του καθενός και κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου να κρίνει μια τέτοια πράξη».

Μήνυμα αλλαγής ηγεσίες και από τον επικεφαλής της ΟΝΝΕΔ

Το υπάρχον πολιτικό σύστημα να λάβει το μήνυμα και να αποχωρήσει δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Τ.Ιωαννίδης για το αποτέλέσμα του δημοψηφίσματος εννοώντας εμμέσως πλην σαφώς την παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά. Τόνισε ακόμη πως ενωμένοι όλοι οι Έλληνες να πετύχουμε μια συμφωνία για να παραμείνει η Ελλάδα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης .