Ασφαλιστικές επιλογές με υψηλή αξιοπιστία και ποιότητα

Ασφαλιστικές επιλογές με υψηλή αξιοπιστία και ποιότητα

Η INTERAMERICAN δίνει λύσεις σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από έντονες οικονομικές και κοινωνικές αναταράξεις.

Special Advertising Section 

Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από έντονες οικονομικές και κοινωνικές αναταράξεις και από συνεχείς μεταβολές σε όλους τους τομείς της ζωής μας, υπάρχει περισσότερο από ποτέ, η βαθιά ανάγκη για ασφάλεια, σιγουριά και προοπτική. Καθώς το σύστημα υγείας και κοινωνικής ασφάλισης στη χώρα μας βρίσκεται σε αναθεώρηση, καθώς οι οικονομικές προκλήσεις και η ανασφάλεια αυξάνονται διαρκώς, ο ρόλος της ιδιωτικής ασφάλισης αποκτά όλο και μεγαλύτερη βαρύτητα. Η INTERAMERICAN βρίσκεται δίπλα σας για να σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε τους αγαπημένους σας, να φροντίσετε την υγεία σας, να προστατεύσετε όσα έχετε δημιουργήσει στη ζωή σας και, πάνω από όλα, να σχεδιάσετε ένα μέλλον με σιγουριά, αξιοπρέπεια και ποιότητα ζωής.

Capital PENSION: Η συμπληρωματική λύση για τη σύνταξη

Για να διατηρήσουμε σε ικανοποιητικό βαθμό την ποιότητα της ζωής μας κατά την περίοδο της σύνταξης, θα πρέπει από σήμερα κιόλας να σχεδιάσουμε τη δημιουργία ενός πρόσθετου κεφαλαίου για τα χρόνια που έρχονται.

Η INTERAMERICAN δημιούργησε το πρόγραμμα Capital PENSION, το οποίο αποτελεί μια σύγχρονη και ανταγωνιστική πρόταση στο χώρο των συντάξεων. Το Capital PENSION είναι ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα unit-linked, συνδεδεμένο με επενδύσεις. Σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα κεφάλαιογια τη σύνταξή σας, καθώς μπορείτε να επιτύχετε υψηλές αποδόσεις για τα χρήματά σας μακροπρόθεσμα, επενδύοντας σε Αμοιβαία Κεφάλαια κορυφαίων επενδυτών.

Με το CapitalPENSION, μπορείτε να συμπληρώσετε τις παροχές της Κοινωνικής Ασφάλισης στους τομείς της σύνταξης χηρείας, αναπηρίας και γήρατος, καθώς σας παρέχει τις εξής δυνατότητες:

• Ασφάλεια Ζωής, για την προστασία της οικογένειάς σας
• Ασφάλεια Εισοδήματος και κυρίως,
• Αποτελεσματική αποταμίευση, με σκοπό τη δημιουργία ενός συνταξιοδοτικού κεφαλαίου

 

 

Ασφάλεια Υγείας πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ

Για να εξασφαλίσετε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών υγείας και αποτελεσματική διαχείριση του κόστους, η ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι η καλύτερη λύση.

Με τις επιλογές που προσφέρει η INTERAMERICAN, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την ασφάλιση υγείας που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες, και να εξασφαλίσετε ποιοτική φροντίδα υγείας πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ.

 

 

 

 

 

 

Αποτελεσματική προστασία για την περιουσία

Είναι εξαιρετικά σημαντικό, να προστατεύσουμε όσα έχουμε μέχρι σήμερα δημιουργήσει και να εξασφαλίσουμε την περιουσία μας από κινδύνους που την απειλούν.

Η INTERAMERICAN σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων που σας δίνουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε το σπίτι, το αυτοκίνητο, την επιχείρηση και τα περιουσιακά στοιχεία σας, με ουσιαστικές καλύψεις και με οικονομικά ασφάλιστρα. Ακόμα καλύπτει την αστική ευθύνη σας απέναντι σε τρίτους και σας προστατεύει από διεκδικήσεις για αποζημίωση. Μέσα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα που σας προσφέρει, έχετε δυνατότητα να επιλέξετε τις ασφαλιστικές λύσεις που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες:

• Ασφάλιση Αυτοκινήτου με τα προγράμματα Basic, Classic, Extra, Total
• Ασφάλιση Κατοικίας INTERAMERICAN HOME με τα προγράμματα Classic, Extra, Total
• Ασφάλιση Επιχειρήσεων INTERAMERICAN Business και INTERAMERICAN Easy Business
• Ασφάλιση Σκαφών με τα προγράμματα Classic, Extra, Total Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης

 

Η INTERAMERICAN σήμερα:

Είναι η 1η σε μέγεθος ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα και 2η επί συνόλου της αγοράς.
• Διαθέτει 45χρόνια παρουσία στην ελληνική αγορά.
• Κατέχει την πρώτη θέση στις υπηρεσίες βοήθειας με μοναδικές υποδομές.
• Έχει ιδιαίτερα υψηλό δείκτη φερεγγυότητας που ξεπερνάει το 300%, το 2013, και ισχυρά οικονομικά μεγέθη.
• Έχει 1.000.000 ασφαλισμένους, ιδιώτες και επιχειρήσεις.
• Διαθέτει υψηλού επαγγελματισμού εργαζόμενους και συνεργάτες.
• Προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.
• Ανήκει στον Όμιλο ACHMEA, έναν από τους ισχυρότερους χρηματοασφαλιστικούς οργανισμούς, ο οποίος κατέχει την πρώτη θέση στην ασφάλιση υγείας, στην Ευρώπη.

*Η INTERAMERICAN το 2013 κατέβαλε συνολικά 294 εκ. ευρώ σε 369.155 περιπτώσεις. Την τελευταία δεκαετία έχει καταβάλει συνολικά, περισσότερα από 3 δισ. ευρώ.