Έφυγε από τη ζωή η κόρη του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου 

Έφυγε από τη ζωή η κόρη του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου 

Η 16χρονη Νίκη, νοσηλευόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ύστερα από εγκεφαλικό και καρδιακό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη εβδομάδα.

Τις τελευταίες μέρες ο βουλευτής Αχαΐας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος, και η σύζυγος του, Τασία Μανωλοπούλου βίωναν τη δυσκολότερη περίοδο στη ζωή τους.

Η 16χρονη κόρη τους Νίκη, ύστερα από ανακοπή καρδιάς, νοσηλευόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Μάλιστα, η οικογένειά της, που ήλπιζε μόνο σε ένα θαύμα, είχε αποφασίσει να δωρίσει τα όργανά της.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, η μικρή δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στην ζωή και άφησε την τελευταία της πνοή.

Η μητέρα της θέλησε να την αποχαιρετήσει στο προσωπικό της προφίλ στο facebook με ένα σπαραχτικό μήνυμα:

«Άγγελος ήρθες … Άγγελος έφυγες … Σπουδαία έζησες και ακομα πιο σπουδαία πας εκει ψηλα … Η ψυχή σου δεν ταίριαξε ποτε στον κόσμο μας αλλα με το σώμα σου ίσως βοήθησεις κάποιους άλλους να ζήσουν πιο αξιοπρεπή κ εύκολη ζωη …. Ειμαι πολυ περήφανη για σένα … σε ευχαριστώ που ήρθες …. σε ευχαριστω για όσα μας έδωσες … σ αγαπάω απέραντα …εισαι η Νικη μου … η Νικήτρια ! (3/3/2000 – 6/6/2016) και για πάντα».

Τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Πηγή: peoplegreece.com