Έκρηξη στο κτίριο του Εμπορικού Επιμελητηρίου στην Αντάλια της Τουρκίας

Έκρηξη στο κτίριο του Εμπορικού Επιμελητηρίου στην Αντάλια της Τουρκίας

Η αιτία της έκρηξης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. 

Τελευταία ενημέρωση: 10:19 

Έκρηξη σημειώθηκε σε πάρκινγκ εμπορικού επιμελητηρίου στην Αντάλια της νότιας Τουρκίας και ασθενοφόρα σπεύδουν στην περιοχή, μετέδωσε το CNN Turk.

Η αιτία της έκρηξης δεν είναι ακόμη γνωστή. Ο δήμαρχος της πόλης Αντάλια (Αττάλεια) της νότιας Τουρκίας δήλωσε,  ωστόσο, ότι η έκρηξη μπορεί να οφείλεται σε ατύχημα, κάνοντας λόγο για τραυματισμούς που δεν απειλούν ζωές «Yπάρχουν 10 έως 12 άνθρωποι που τραυματίσθηκαν ελαφρά από θραύσματα τζαμιών» και πρόσθεσε ότι «είναι πολύ νωρίς για να γίνει λόγος για «τρομοκρατική ενέργεια», μετέδωσε το CNN Turk.

Το τουρκικό NTV σημειώνει ακόμη ότι για σήμερα ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση στο εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο.

Το πρακτορείο ειδήσεων Dogan μετέδωσε εικόνες από τον τόπο της έκρηξης, όπου φαίνονται πέντε ασθενοφόρα μπροστά από το κτίριο και δεκάδες άνθρωποι συγκεντρωμένοι.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι η έκρηξη έσπασε τα τζάμια των γύρω κτιρίων και άφησε ανθρώπους αιμόφυρτους. Δημοσιογράφος του πρακτορείου Dogan δήλωσε ότι ένα αυτοκίνητο ανατινάχθηκε.

Antalya’da bombalı araç patladı..
Yer; ATSO’nun yanındaki otopark. pic.twitter.com/4B1SF19vsw

— Beyaz Toros (@BeyazTorosJTM) October 25, 2016