«Ένιωσα σαν να πέφτω από ουρανοξύστη…»

«Ένιωσα σαν να πέφτω από ουρανοξύστη…»

«Δεν μετανιώνει» η Βαλερί Τριερβελέρ για την απόφασή της να χωρίσει από τον Ολάντ και περιγράφει πως ένιωσε όταν έμαθε για την απιστία του.

Συναίσθημα παρόμοιο με αυτό της πτώσης από ουρανοξύστη εξομολογήθηκε πως ένιωσε η πρώην σύντροφος του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ, όταν αποκαλύφθηκε η σχέση του με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγέ.

«’Ακουγα φήμες, αλλά φήμες ακούγονται για όλο τον κόσμο. Άκουγα και για μένα συνεχώς. Όμως δεν έδινα σημασία. Όταν το έμαθα ήταν σαν να έπεσα από ουρανοξύστη», δήλωσε μιλώντας στο περιοδικό Paris Match η 48χρονη Τρερβελέρ για τη σχέση του Γάλλου προέδρου με την Γκαγέ, την οποία έφερε στο «φως» πριν από είκοσι ημέρες το περιοδικό Closer.

«Αυτό μπορεί να ακουστεί παράξενο, αλλά δεν περνάω μια περίοδο κρίσης. Δεν είναι ο πρώτος χωρισμός. Ο χωρισμός αυτός ήταν βίαιος γιατί προβλήθηκε από τα ΜΜΕ», εξήγησε η Τριερβελέρ που αρνήθηκε να δώσει συνέχεια στη σχέση της με τον Ολάντ.

Διαβάστε ακόμη: Οριστικό τέλος της σχέσης Ολάντ – Τριερβελέρ

«Η πολιτική είναι ένας κόσμος στον οποίο η προδοσία έχει ένα τίμημα και αυτές δεν είναι οι δικές μου αξίες», πρόσθεσε η πρώην σύντροφος του Γάλλου προέδρου, ενώ όταν ερωτήθηκε σχετικά, δήλωσε πως «δεν μετανιώνει για τίποτα».

«Βρέθηκα στο Μέγαρο των Ηλυσίων μέσα στη χλιδή. Ο κόσμος γνωρίζει ελάχιστα, αλλά η μητέρα μου ήταν ταμίας και ο πατέρας μου είχε χάσει το ένα του πόδι. Μεγάλωσα σε εργατικές κατοικίες. Υπήρχε μια τεράστια διαφορά. Τους τελευταίους μήνες συνειδητοποίησα πόσο τυχερή ήμουν. Αυτό που έζησα ήταν μια εξαιρετική ζωή που με πήγε σε κάτι άλλο. Θα ξεκινήσω τη ζωή μου από την αρχή, αλλά θα είναι εμπλουτισμένη με μια νέα εμπειρία. Μέσα σε λίγες ημέρες έλαβα εκατοντάδες γράμματα και μηνύματα υποστήριξης», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε ακόμη: Cherchez la femme…