Έρχεται το iPhone 7;

Έρχεται το iPhone 7;

Λίγους μόλις μήνες μετά την κυκλοφορία των iPhone 6 και iPhone 6 Plus, οργιάζουν οι φήμες για το νέο iPhone 7.

Άρθρο της ιστοσελίδας «The Inquirer» θέλει την Apple να ετοιμάζει να βγάλει σε κυκλοφορία το νέο μοντέλο iPhone, το οποίο θα ονομάζεται iPhone 7. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα έχει αρκετές ομοιότητες με τα προηγούμενα μοντέλα, ιδιαίτερα όσον αφορά την εξωτερική εμφάνισή του. Η συσκευή θα διαθέτει οθόνη OLED, σαν αυτή που έχει χρησιμοποιηθεί στο Apple Watch, με τεχνολογία για την προστασία της επιφάνειας από γρατζουνιές.

Το νέο iPhone, το οποίο αναμένεται να διατεθεί το επόμενο έτος, πιθανολογείται ότι θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, αυτή με οθόνη 4,7 ιντσών και μία ακόμα με μεγαλύτερη οθόνη 5,5 ιντσών. Φημολογείται επίσης ότι η συσκευή θα διαθέτει κυρτή οθόνη, σαν αυτή που έχει χρησιμοποιηθεί στα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge της Samsung.

Το κινητό θα ενσωματώνει τη νέα -ακυκλοφόρητη ακόμα- έκδοση του λειτουργικού της εταιρείας iOS 9, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί στο συνέδριο WWDC της Apple που πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο.

Όσον αφορά το εσωτερικό της συσκευής, εικάζεται ότι το επόμενο iPhone θα ενσωματώνει το τσιπ A9 της εταιρείας TSMC και 2GB μνήμη RAM. Θα διατίθεται σε 3 εκδόσεις με αποθηκευτικό χώρο 16GB, 64GB και 128GB.

Μεγάλη διαφορά θα υπάρχει στην ανάλυση της κάμερας της συσκευής, αφού εικάζεται ότι η Apple θα επιλέξει τον νέο αισθητήρα της Sony, Exmoor RS, ανάλυσης 21Mpixels.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η συσκευή αναμένεται να παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ωστόσο εικάζεται ότι η Apple ίσως προχωρήσει στη διάθεση του iPhone 7 τον Αύγουστο.

Μέχρι στιγμής η εταιρεία δεν έχει κάνει οποιαδήποτε ανακοίνωση σχετικά με το όνομα, τη διάθεση ή την τιμή της «νέας» συσκευής.