Everest για το ατύχημα στην πλ. Βικτωρίας: Bιώνουμε την απώλεια της συναδέλφου μας

Everest για το ατύχημα στην πλ. Βικτωρίας: Bιώνουμε την απώλεια της συναδέλφου μας
Πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν φωτιά που εκδηλώθηκε μετά από ισχυρή έκρηξη στο ταχυφαγείο Everest, στην πλατεία Βικτωρίας, στην Αθήνα, Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016. Μία νεκρή γυναίκα και πέντε άτομα τραυματίστηκαν, οι οποίοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομεία, από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί σε υπόγειο χώρο ταχυφαγείου στην πλατεία Βικτωρίας, ενώ αμέσως μετά εκδηλώθηκε πυρκαγιά. Η αστυνομία έχει αποκλείσει όλη την περιοχή, ενώ από την ισχυρή έκρηξη έχουν προκληθεί ζημιές σε διπλανά καταστήματα και σπίτια που βρίσκονται στην περιοχή, καθώς και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Η εταιρεία δηλώνει ότι θα προσφέρει κάθε συμπαράσταση στους τραυματίες και εύχεται σε όλους πλήρη ανάρρωση το ταχύτερο δυνατόν.

«Με βαθιά οδύνη στην εταιρεία Everfood AE, διαχειρίστρια εταιρεία του καταστήματος Εverest στην πλατεία Βικτωρίας, βιώνουμε την απώλεια συναδέλφου, έπειτα από έκρηξη το πρωί, κατά τη διάρκεια εργασιών συνεργείου ψυκτικών.

Το τραγικό θύμα, η Βασιλική Παραστατίδου, εργάζονταν δεκαπέντε χρόνια στην εταιρεία και θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας ως υπόδειγμα εργαζόμενου, συζύγου και μητέρας». Αυτό επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

«Η διοίκηση της εταιρείας, όλο το προσωπικό και οι συνεργάτες είναι συγκλονισμένοι καθώς συμμερίζονται τον πόνο των οικείων της και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένειά της.

Επίσης η εταιρεία δηλώνει ότι θα προσφέρει κάθε συμπαράσταση στους τραυματίες και εύχεται σε όλους πλήρη ανάρρωση το ταχύτερο δυνατόν» προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Τέλος υπογραμμίζεται ότι «η διοίκηση της εταιρείας από την πρώτη στιγμή του θλιβερού συμβάντος έχει προσφέρει στην πυροσβεστική και τις άλλες υπηρεσίες και αρχές κάθε αναγκαία συνδρομή και δηλώνει ότι θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στην πλήρη διαλεύκανση των αιτίων του τραγικού αυτού γεγονότος».