Η Airbnb εκτός από οικοδεσπότη σας μετατρέπει και σε…ξεναγό!

Η Airbnb εκτός από οικοδεσπότη σας μετατρέπει και σε…ξεναγό!
Spain, Barcelona, two young women walking in the city

H υπηρεσία ενοικίασης ακινήτων φροντίζει να καταστήσει τις διακοπές σας ακόμη πιο αξέχαστες.

Oι έμπειροι ταξιδιώτες γνωρίζουν καλά πως όταν ταξιδεύει κανείς σε έναν νέο προορισμό καλό είναι να γνωρίζει έναν μόνιμο κάτοικο της περιοχής, ο οποίος θα τον συμβουλέψει για το ποια μέρη να επισκεφθεί, καθώς και ποιες δραστηριότητες θα του μείνουν αξέχαστες.

Εάν δεν έχετε κάποιον γνωστό στον προορισμό σας, η Airbnb βρήκε τη λύση: Πλέον μπορείτε να κανονίσετε μια βραδινή έξοδο μαζί με έναν Παριζιάνο στην πρωτεύουσα της Γαλλίας ή να απολαύσετε μια βόλτα με το Τέσλα Model S στο Σαν Φρανσίσκο.

Η υπηρεσία ενοικίασης ακινήτων εκτός από τη δυνατότητα που προσφέρει στους πελάτες της να ζουν σαν ντόπιοι σε ένα μέρος, παρέχει ακόμη και εμπειρίες μικρής κλίμακας σε ορισμένες πόλεις.

Πιο συγκεκριμένα, το Local Experiences εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2014, ωστόσο είναι λίγοι εκείνοι, οι οποίοι κατάφεραν να το ανακαλύψουν στην ιστοσελίδα ή την εφαρμογή της Airbnb.

Το πακέτο Paris Like Parisian ήταν μία από τις πρώτες εμπειρίες που προσέφερε η εταιρεία στους πελάτες της, ενώ είναι το ταξιδιωτικό πακέτο που κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες κριτικές, με κόστος 34 δολάρια ανά άτομο.

Σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας, «η Airbnb αναζητά συνεχώς νέους τρόπους προκειμένου να ενισχύσει και να βελτιώσει την πλατφόρμα προσφέροντας εναλλακτικές επιλογές στα ταξίδια των χρηστών της».