Η Airbnb θέλει να φέρει την επανάσταση και στα αεροπορικά ταξίδια

Η Airbnb θέλει να φέρει την επανάσταση και στα αεροπορικά ταξίδια
Brian Chesky, chief executive officer of Airbnb Inc., pauses during an interview at a media event in Johannesburg, South Africa, on Monday, July 27, 2015. Airbnb is hoping to spread its unique brand of hospitality throughout Africa. Photographer: Waldo Swiegers/Bloomberg via Getty Images Photo:

Μετά την μεγάλη επανάσταση που έφερε η Airbnb στον ξενοδοχειακό κλάδο, τώρα ο CEO, Chesky, δείχνει έτοιμος να αλλάξει τον τρόπο που ταξιδεύουμε. 

Ο συν-ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Airbnb , Brian Chesky, δήλωσε ότι έχει μεγάλες ελπίδες για τα επόμενα βήματα στην εταιρεία του – συμπεριλαμβανομένης και της αλλαγής στον τρόπο που οι άνθρωποι ταξιδεύουν.

«Νιώθω σαν να έρχεται μια μεγάλη επανάσταση σε αυτόν τον κλάδο» είπε ο Chesky, αναφερόμενος στην αεροπορική βιομηχανία, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στη Sudnay TODAY.

Παρά το γεγονός ότι Chesky ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάτι συγκεκριμένο μέχρι στιγμής να ανακοινώσει, προβλέπεται να ταρακουνήσει την αεροπορική βιομηχανία. Όπως δήλωσε, οι  μελλοντικές προσπάθειες θα μπορούσαν να αποσκοπούν στο να γίνει το αεροπορικό ταξίδι μια «ομαλή και ξεκούραστη» εμπειρία για τους ανθρώπους.

«Στη διάρκεια της ζωής μου, σίγουρα, πρόκειται να διαφοροποιηθεί εντελώς ο τρόπος που ταξιδεύομε» ανέφερε χαρακτηριστικά. Τον Δεκέμβριο, η Airbnb, εισήγαγε μια λειτουργία που ονομάζεται «Πτήσεις», ένα έργο που θα βοηθά τους ανθρώπους να κλείνουν τα αεροπορικά τους ταξίδια.