Η αλλαγή στο πώς θα πληρώνουμε το Airbnb που ζητούσαν πολλοί εδώ και καιρό

Η αλλαγή στο πώς θα πληρώνουμε το Airbnb που ζητούσαν πολλοί εδώ και καιρό

Δεν θα χρειάζεται πλέον να δίνουμε όλο το ποσό πριν πάμε στο σπίτι που έχουμε κλείσει.

Μήπως θέλετε να κλείσετε τη διαμονή σας για ένα ταξίδι αλλά δεν θέλετε να πληρώσετε όλο το ποσό από τώρα;

Η Airbnb έχει πλέον τη λύση για σας.

Η εταιρεία βραχυπρόθεσμης ενοικίασης παρουσίασε μια νέα υπηρεσία την περασμένη εβδομάδα, με την επωνυμία Pay Less Up Front, η οποία σας επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό.

Αντί να πληρώσετε το σύνολο του ποσού τη στιγμή που κάνετε την κράτηση, η λειτουργία επιτρέπει πλέον στους χρήστες να καταβάλλουν μια εγγύηση και να πληρώνουν το υπόλοιπο του ποσού πιο κοντά στην ημερομηνία του check-in.

Η εγγύηση συνήθως θα είναι το 50% του συνολικού τιμήματος της κράτησής σας και η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη μόνο όταν το συνολικό τίμημα της κράτησης είναι τουλάχιστον 250 δολάρια και η κράτηση γίνεται τουλάχιστον 14 μέρες πριν το check-in.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών της συγκεκριμένης λειτουργίας, η Airbnb βρήκε ότι 40% των χρηστών χρησιμοποίησαν την επιλογή Pay Less Up Front και αυτοί που την επέλεξαν ήταν πιθανότερο να κάνουν την κράτησή τους νωρίτερα, σε σχέση με εκείνους που δεν την επέλεξαν.

Αυτή είναι η δεύτερη αλλαγή στις υπηρεσίες που προσφέρει η Airbnb μέσα στους τελευταίους μήνες. Τον Νοέμβριο, η εταιρεία η εταιρεία άρχισε να επιτρέπει στους χρήστες να χωρίζουν τις πληρωμές μεταξύ πολλαπλών ενοίκων.