Η ελληνική Pinnatta αλλάζει το Facebook Messenger

Η ελληνική Pinnatta αλλάζει το Facebook Messenger
Photo:

Το «Pinnatta for Messenger»προσφέρει στους χρήστες μια ευρεία γκάμα βίντεο-μηνυμάτων αντί για τις διαδραστικές κάρτες, όπως γινόταν μέχρι τώρα.

Την συνεργασία της με το Facebook ανακοίνωσε η ελληνική εταιρεία Pinnatta.

Η Pinnatta είναι η ελληνική startup που λάνσαρε την πρώτη διαδραστική πλατφόρμα μηνυμάτων παγκοσμίως, δίνοντας τη δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων με πρωτότυπο τρόπο – όπως με τη χρήση καρτών.

Η εταιρεία επιλέχθηκε ως μια από τις πρώτες εφαρμογές που θα γίνουν διαθέσιμες στη νέα πλατφόρμα του Facebook για το Messenger. Το νέο app «Pinnatta for Messenger» είναι διαθέσιμο δωρεάν για συσκευές Android,iPhone και iPad. Αξίζει να σημειωθεί πως η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη τόσο για κινητά όσο και για desktop.

Σκοπός της εφαρμογής, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρεία;, είναι να κάνει πιο ευχάριστη την καθημερινή επικοινωνία μέσω του Messenger, αλλά και να επιτρέψει στους χρήστες να αντικαταστήσουν τα κείμενά τους με οπτικοποιημένα μηνύματα.

«Αναβαθμίστε την καθημερινή επικοινωνία σας και στείλτε εντυπωσιακές ευχές μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών από έτοιμα βίντεο. Αντικαταστήστε τα κείμενά σας με οπτικά μηνύματα που θα κάνουν τις συνομιλίες σας πιο διασκεδαστικές», σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.

Η επόμενη έκδοση αναμένεται άμεσα και θα προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη βιβλιοθήκη μηνυμάτων και ψηφιακών καρτών, περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης και διαδραστικότητας καθώς και μεγάλη συλλογή από stickers. Η εταιρεία μάλιστα, έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα χρήσης χαρακτήρων της Disney, της Pixar, της Μiramax και της Dreamworks μεταξύ άλλων.