Η πιο εντυπωσιακή «μεταγραφή» στον κλάδο της ασφάλισης

Η πιο εντυπωσιακή «μεταγραφή» στον κλάδο της ασφάλισης

Η CEO και πρόεδρος της NN Hellas, Μαριάννα Πολιτοπούλου, μιλάει στο νέο τεύχος του Fortune για τον μετασχηματισμό της εταιρείας.

Tο πρώτο πράγμα που διαπιστώνεις ως χαρακτηριστικό της νέας διευθύνουσας συμβούλου της ΝΝ Hellas είναι η αξία που δίνει στην ταχύτητα.

Η Μαριάννα Πολιτοπούλου κινείται γρήγορα και είναι ακριβής. Σιγά σιγά καταλαβαίνεις ότι στην επαγγελματική και την προσωπική ζωή της όλα γίνονται γρήγορα. Μεταβαίνει στην Αμερική για ένα κορυφαίο μεταπτυχιακό μόλις 23 ετών, αποκτά το πρώτο της παιδί σε ηλικία μόλις 28 ετών και προτού καλά κλείσει τα 30 της χρόνια αναλαμβάνει ανώτατες διοικητικές θέσεις στο εξωτερικό.

Αυτή η διαπίστωση της ταχύτητας με την οποία κινείται πιστοποιείται και από το αποτέλεσμα που έχει φέρει σε μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα πριν ακόμη συμπληρώσει έναν χρόνο θητείας. Το απτό αποτέλεσμα της επιρροής της στη λειτουργία της ΝΝ Hellas είναι ήδη η βελτίωση των αποτελεσμάτων το 2016, γεγονός που χαρακτηρίζει «επίτευγμα», υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες στον ασφαλιστικό κλάδο.

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξή της στο νέο τεύχος του Fortune, στο πλαίσιο του αφιερώματος για τις Most Powerful Women in Business.