iPhone 6 που λυγίζουν;

iPhone 6 που λυγίζουν;

Φωτογραφίες χρηστών και βίντεο δείχνουν ότι τα νέα iPhone 6 Plus λυγίζουν μέσα σε στενές τσέπες.

Δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά μερικές ημέρες από την πρώτη κυκλοφορία του iPhone 6 Plus και δεκάδες χρήστες των social media αλλά και τεχνολογικά blogs προκαλούν πονοκεφάλους στην Apple. Αιτία οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δείχνουν ότι το νέο phablet της εταιρείας λυγίζει!

Η διαδικτυακή τεχνολογική εκπομπή Unbox Therapy παρουσίασε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται πως αν πιεστεί αρκετά, το iPhone 6 Plus λυγίζει και μάλιστα αρκετά.

Μερικοί καταναλωτές που ανησυχούν για την επένδυση τους στο iPhone 6 Plus γέμισαν με σχόλια την ιστοσελίδα MacRumours ενώ μερικοί ανέβασαν φωτογραφίες στο twitter.

 

«Το 6 Plus ήταν περίπου 18 ώρες μέσα στην τσέπη μου ενώ καθόμουν την περισσότερη ώρα. Όταν το τοποθέτησα σε ένα τραπέζι και κάθισα στον καναπέ για να ξεκουραστώ από την οδήγηση, είδα την αντανάκλαση του τζαμιού του iPhone ελαφρώς παραμορφωμένη», έγραψε ένας χρήστης.

Τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρονται στο θέμα με την κωδική ονομασία «bend-gate», ενώ μέχρι στιγμής η Apple δεν έχει σχολιάσει τις συγκεκριμένες αναφορές. Πάντως, αρκετές ιστοσελίδες τεχνολογικών θεμάτων τονίζουν πως εξαιτίας της κατασκευής του από αλουμίνιο, το οποίο είναι μαλακό και όλκιμο στοιχείο, καλό θα ήταν όσοι το αγοράσουν να πάρουν μαζί και μια ανθεκτική θήκη, ενώ μέχρι να λυθεί το ζήτημα καλό θα ήταν να το κρατούν μακριά από στενές τσέπες.

Σύμφωνα, πάντως, με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών εγγύησης, SquareTrade, η οποία διεξήγαγε τεστ αντοχής με ειδικά ρομπότ, σε κλίμακα 1-10 (με το 10 να είναι υπερ-ανθεκτικό) το iPhone 6 πήρε 5, το iPhone 6 Plus βαθμολογήθηκε με 4 ενώ το iPhone 5S έλαβε 6.