Μαζεύουν λεφτά στο διαδίκτυο για να πληρώσει η Ελλάδα το ΔΝΤ!

Μαζεύουν λεφτά στο διαδίκτυο για να πληρώσει η Ελλάδα το ΔΝΤ!

Μία νέα καμπάνια κάνει το γύρο του διαδικτύου με στόχο να βοηθήσει τη χώρα μας να πληρώσει τη δόση της 30ής Ιουνίου στο ΔΝΤ.

«Όλη αυτή η αναποφασιστικότητα για την Ελλάδα έχει γίνει βαρετή. Οι Ευρωπαίοι υπουργοί αδυνατούν να βρουν λύση, γιατί δεν φροντίζουμε εμείς να το διευθετήσουμε;», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της καμπάνιας «Greek Bailout Fund» που στόχο έχει να συγκεντρώσει χρήματα για να βοηθήσει την Ελλάδα να πληρώσει τη δόση του 1,6 δισεκατομμυρίου ευρώ στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το σπίτι για 503 εκατομμύρια ανθρώπους, εάν όλοι δώσουμε μόλις λίγα ευρώ, τότε μπορούμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα να ξανασταθεί στα πόδια της», σημειώνεται στη σελίδα του «Greek Bailout Fund».

Προσφέροντας κανείς 3 ευρώ για το σκοπό του «Greek Bailout Fund», θα λάβει μία κάρτα από τον Αλέξη Τσίπρα, με 6 ευρώ θα λάβει μία σαλάτα με φέτα και ελαιόλαδο, με 10 ευρώ ένα μπουκάλι ούζο, με 25 ευρώ ένα μπουκάλι ελληνικό κρασί, με 160 ευρώ ένα καλάθι με ελληνικά προϊόντα, με 5000 ευρώ ένα ταξίδι στην Ελλάδα για 2 άτομα, ενώ με ένα εκατομμύρια ευρώ λαμβάνει κανείς την ευγνωμοσύνη των Ευρωπαίων και κυρίως των Ελλήνων πολιτών.

Αν επιθυμείτε και εσείς να βοηθήσετε μπορείτε να το κάνετε στο Indiegogo.