Με τον πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα απαντούν τα Νέα

Με τον πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα απαντούν τα Νέα
Greek Prime Minister Alexis Tsipras attends a parliamentary session in Athens, Greece July 16, 2015. The Greek parliament passed a sweeping package of austerity measures demanded by European partners as the price for opening talks on a multi-billion euro bailout package needed to keep the near-bankrupt country in the euro zone. REUTERS/Alkis Konstantinidis - RTX1KGDN

Τι αναφέρει η εφημερίδα μετά την απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου.

Μέσω της ιστοσελίδας της, η εφημερίδα «Τα Νέα» απαντά στον πρωθυπουργό για το θέμα που προέκυψε μετά το δημοσίευμα για το πόθεν έσχες του κυρίου Τσίπρα και την απάντηση του πρωθυπουργικού γραφείου που ακολούθησε.

Η εφημερίδα αναφέρει: «Οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες του 2010 έχουν δημοσιοποιηθεί και κρατηθεί από τη Βουλή που, σε ηλεκτρονική μορφή, τις είχε δώσει τότε σε όλα τα ΜΜΕ.

ΤΑ ΝΕΑ αναρτούν τη δήλωση του 2010 για ενημέρωση της κοινής γνώμης και αποκατάσταση της αλήθειας καθώς προκύπτει σαφώς ότι δεν έχει δηλωθεί η εταιρεία στο Πόθεν Έσχες του 2010 του κ.Τσίπρα.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι η εκποίηση του εταιρικού μεριδίου από πλευράς του νυν Πρωθυπουργού, η οποία έγινε τον Ιανουάριο του 2010, δεν αναγράφεται στη δήλωση Πόθεν Έσχες του 2011 που είναι επίσης δημοσιοποιημένη.

Τα ερωτήματα λοιπόν παραμένουν ή μάλλον πολλαπλασιάζονται», καταλήγει η εφημερίδα.