Μια ανάσα πριν από το πρώτο συνέδριο για τις χορηγίες

Μια ανάσα πριν από το πρώτο συνέδριο για τις χορηγίες

Το Choregeo 1st Sponsorship Conference θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Δαΐς.

Πέντε μέρες έμειναν μέχρι να ανοίξει τις πόρτες του το πρώτο συνέδριο για τις χορηγίες. Το Choregeo 1st Sponsorship Conference, έρχεται στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Δαΐς αυτό το Σαββατοκύριακο, 5 και 6 Απριλίου 2014, για να μα μυήσει στο χώρο των χορηγιών.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα αναλυθεί η άνοδος του golf και η συμβολή στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού μέσα από την θεματική ενότητα: «Χορηγία & Αθλητικός Τουρισμός, Case Study – Golf», από την κα. Κάτια Αβραμίδου, νομική σύμβουλο της Aegean Airlines και Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Aegean Airlines ProAm και από τον κ. Τάκη Γκώνια, επαγγελματία παίκτη του γκολφ και προπονητή ποδοσφαίρου, υπό τον συντονισμό του κ. Βαγγέλη Χανιωτάκη (Εκδόσεις «Vagma Media Development», «Golf & Leisure Magazine»).

Μια άλλη ενότητα που θα συζητηθεί σε βάθος, είναι η «Χορηγία & Ολυμπιονίκες», με εκλεκτούς συμμετέχοντες τον χρυσό Ολυμπιονίκη στο άθλημα των κρίκων, Δημοσθένη Ταμπάκο, τον δις αργυρό Ολυμπιονίκη στο ταεκβοντο, Αλέξανδρο Νικολαΐδη τη χάλκινη Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας, Σοφία Παπαδοπούλου και την Ολυμπιονίκη ξιφασκίας, Βασιλική Βουγιούκα. Τον συντονισμό της συζήτησης έχει αναλάβει ο κ. Δήμος Μπουλούκος («Mega TV»).

Ενώ, τέλος, θα παρουσιαστεί η ενότητα «Χορηγία και Θάλασσα» από το Νίκο Βαρδαλάχο, πρωταθλητή ταχύτητας στο windsurfing, με ένα σπουδαίο πάνελ και συντονιστή τον κ. Γεράσιμο Γερολυμάτο («Skipper ONDECK, Yachting & Sailing magazine»).

Διαβάστε ακόμα:

Hellas online: Κέρδη προ φόρων στα 1,9 εκατ. ευρώ

Η ελληνική απάντηση στο LinkedIn

Founder Institute: Εντατικό εργαστήριο για τους συμμετέχοντες