Το πρώτο συνέδριο για χορηγίες έρχεται στην Αθήνα

Το πρώτο συνέδριο για χορηγίες έρχεται στην Αθήνα

Ισχυρά ονόματα στελεχών θα δώσουν το παρών στο Choregeo 1st Sponsorship Conference 2014.

Το Choregeo 1st Sponsorship Conference, έρχεται στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Δαΐς στις 5 και 6 Απριλίου 2014 για να μα μυήσει στο χώρο των χορηγιών.

Σπουδαίοι εκπρόσωποι από το εξωτερικό όπως ο Nigel Geach, Vice-Chairman της European Sponsorship Association (ESA) και «Γκουρού» του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο Gökçe Dayi, Marketing and Corporate Affairs Manager, στην ομάδα μπάσκετ Anadolu Efes, η οποία πέρυσι βραβεύτηκε για μία από τις κορυφαίες viral, fan-interaction ενέργειες και ο Doğa Özgen Tek, στέλεχος marketing της ζυθοποιίας Efes, με πολύ σημαντικές χορηγίες τα τελευταία χρόνια, θα παρουσιάσουν στατιστικές αναλύσεις και ενδιαφέροντα case studies πάνω στο θέμα.

Διαβάστε ακόμα: Τι λέει η Task Force για την πορεία της ελληνικής οικονομίας

Λίγες ημέρες πριν φιλοξενήσει ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό, για τις ανάγκες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ και του TOP16, στην Ευρωλίγκα, οι δύο κορυφαίες ομάδες παρουσιάζουν τις εμπειρίες τους στον επιχειρηματικό χώρο. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Λεπενιώτης, Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, θα μιλήσει στο συνέδριο με θέμα: «From Sponsorship to Partnership» και ο Ηλίας Κατσογιάννης, Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, θα αναλύσει το άνοιγμα της ΚΑΕ στην τεράστια αγορά της Κίνας.

Για την συμμετοχή σας, στο διήμερο συνέδριο Choregeo 1st Sponsorship Conference, ισχύουν τα ακόλουθα κόστη συμμετοχής:

Για φοιτητές: 80€
Για εταιρείες: 150€
Για ιδιώτες: 200€

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, μπορείτε να βρείτε στο site: www.sponsorshipconf.gr