Νέα χρηματοδότηση πάνω από 1 εκατ. ευρώ για το Douleutaras.gr

Νέα χρηματοδότηση πάνω από 1 εκατ. ευρώ για το Douleutaras.gr

Νέος γύρος χρηματοδότησης και επέκταση στην Ανατολική Ευρώπη για τη πλατφόρμα επαγγελματιών.

Νέο γύρο χρηματοδότησης ανακοίνωσε χθες απ’ τη σκηνή του Startup Grind Athens oιδρυτής και CEO του Douleutaras.gr, της πλατφόρμας που ενώνει επαγγελματίες με πιθανούς πελάτες.

Ο Ανδρεάς Γραμμάτης αποκάλυψε ότι έχει ήδη κλείσει τη νέα χρηματοδότηση που θα ξεπεράσει τα 1 εκατομμύρια ευρώ και η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως πολύ σύντομα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στη χρηματοδότηση θα συμμετέχουν όλοι οι προηγούμενοι επενδυτές.

Ο δεύτερος γύρος χρηματοδότησης θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα να επεκταθεί στην αγορά της Ανατολικής Ευρώπης, η οποία είναι ο επόμενος στόχος, με πρώτο σταθμό τη Ρουμανία.

Να υπενθυμίσουμε ότι η εταιρεία έχει λάβει ήδη χρηματοδότηση ύψους 350.000 ευρώ από το Venture Friends, ενώ η πλατφόρμα πλέον φέρνει έσοδα της τάξης των 50.000 ευρώ το μήνα.

Νέες Υπηρεσίες απ’ τη πλατφόρμα

O Ανδρέας ανακοίνωσε επίσης ότι σύντομα η εταιρεία θα προσφέρει και υπηρεσίες ασφάλειας για τις εργασίες που προσφέρονται μέσω της πλατφόρμας, ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στους χρήστες που αναζητούν επαγγελματίες.

Τέλος, ανέφερε πως η ομάδα ήδη επεξεργάζεται το αίτημα αρκετών χρηστών για προσθήκη εναλλακτικών τρόπων πληρωμής, όπως μέσω πιστωτικής κάρτας.