Η Nokia… ξαναβαφτίζεται

Η Nokia… ξαναβαφτίζεται

Μυστικό έγγραφο αναφέρει ότι η φινλανδική εταιρεία θα μετονομαστεί σε Microsoft Mobile.

Σύμφωνα με πρόσφατο εσωτερικό σημείωμα το οποίο διέρρευσε, ένας από τους όρους της εξαγοράς της Nokia από την Microsoft αναφέρει ότι η φινλανδική εταιρεία θα μετονομαστεί από Nokia Oyj σε Microsoft Mobile Oy.

Το σημείωμα αποκαλύφθηκε από την ιστοσελίδα NokiaPowerUser, φέρεται να εστάλη από την Nokia, και αφορά τις υπάρχουσες συσκευές και υπηρεσίες.

Πιο συγκεκριμένα, γράφει: «Παρακαλώ σημειώστε ότι μετά το τέλος της συμφωνίας μεταξύ της Microsoft και της Nokia, το όνομα της Nokia Corporation/Nokia Oyj θα αλλάξει σε Microsoft Mobile Oy. Microsoft Mobile Oy είναι το όνομα του νομικού προσώπου που θα χρησιμοποιείται σε ΑΦΜ κι εκδόσεις τιμολογίων».

Για όσους δεν γνωρίζουν, στα φινλανδικά oyj και oy είναι εταιρικοί ορισμοί. Έτσι λοιπόν σε απλά… αγγλικά, η Nokia Corporation θα «ξαναβαφτιστεί» Microsoft Mobile.

Η Microsoft έχει ήδη ανακοινώσει από τον Σεπτέμβριο του 2013 τα σχέδια της για την εξαγορά της Nokia, η οποία αναμένεται να φτάσει τα 7,2 δισ. δολάρια και θα ολοκληρωθεί έως τον προσεχή Νοέμβριο.

Διαβάστε ακόμη:

Η Microsoft φέρνει ξανά τα πάνω κάτω

Η Sony και η Microsoft αντιμέτωπες σε μια νέα κούρσα