Στις 9 Σεπτεμβρίου η επόμενη «αποκάλυψη» της Apple

Στις 9 Σεπτεμβρίου η επόμενη «αποκάλυψη» της Apple

Έφυγαν οι προσκλήσεις για το φετινό μεγάλο γεγονός της εταιρείας.

Οριστικοποιήθηκε για τις 9 Σεπτεμβρίου η ημερομηνία για τη νέα μεγάλη ανακοίνωση της Apple που ακούει στο όνομα iPhone 6. Ή μήπως δεν θα λέγεται έτσι, αλλά κάπως διαφορετικά;

«Μακάρι να μπορούσαμε να σας πούμε περισσότερα», γράφει η πρόσκληση την οποία έλαβαν σήμερα οι άνθρωποι των μέσων ενημέρωσης που θα παραβρεθούν στο γεγονός, αφήνοντας όλους με την απορία.

Αν βασιστούμε στις φήμες που κυκλοφορούν εδώ κι αρκετούς μήνες, η Apple θα παρουσιάσει τις δύο νέες εκδόσεις του iPhone 6, με οθόνες μεγέθους 4,7 και 5,5 ιντσών.

Σε περίπτωση που οι φήμες αυτές αποδειχθούν αληθινές, θα πρόκειται για μια τεράστια αλλαγή στην πολιτική της εταιρείας η οποία έχει προφανή στόχο να χτυπήσει τους μεγάλους ανταγωνιστές της, τις Samsung και HTC, οι οποίοι έχουν παρουσιάσει εδώ κι αρκετά χρόνια κινητά μεγάλου μεγέθους.

Οι οθόνες των τελευταίων μοντέλων της Apple, των iPhone 5S και 5C, έχουν μέγεθος 4 ιντσών.

Απορία δημιουργεί και το «να σας πούμε περισσότερα», καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι η Apple δεν θα σταθεί μόνο στο νέο της smartphone, αλλά θα προχωρήσει και σε άλλες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Αρκετοί θεωρούν πως το «περισσότερα» ίσως είναι το πολυαναμενόμενο smartwatch της εταιρείας. Τον Ιούλιο που μας πέρασε χορηγήθηκε η αντίστοιχη πατέντα στην Apple, ενώ ο ισχυρός ανταγωνισμός -κυρίως από την Samsung- ίσως προκαλέσει αναπάντεχες εκπλήξεις.

Το event θα πραγματοποιηθεί στο 2.400 θέσεων Flint Center, στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια.

Διαβάστε ακόμη:

Νέο, μεγαλύτερο iPad από το 2015;

Ιδού το iPhone 6

Τι θα θέλαμε να δούμε σε ένα iPhone